Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Mayıs 2015, 20:01   #1
BySiriUS
Keyifli~Üye
 
BySiriUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2013
Mesajlar: 62
BySiriUS is on a distinguished road
Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1 Puanlar: 2.019, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Reklam ve tanıtım filmleriniz için doğru adres

Site:http://www.kanalmedya.net/
İçerik: reklam filmi, seslendirme, prodüksiyon
Kapsam:
Kanal Medya yurt içi ve yurt dışında yaptığı çalışmalarla 2015 yılında dünya ülkelerinin %’ine ulaşmayı başarmıştır. Bu çalışmalar içerisinde, prodüksiyon & post-prodüksiyon, film ve reklam çekimleri, tanıtım filmi, kurgu, montaj, seslendirme, animasyon, grafik tasarım (logo, sosyal medya, kartvizit, katalog, dergi), profesyonel fotoğraf çekimleri, gibi projelere imzasını atmıştır. Çalışmalarımızı Avrupa, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan online uzman kadromuzla birlikte, dünya standartlarına göre hazırlamaktayız.

Reklam senaryosundan çekim aşamalarına kadar, tüm isteklerinizi profesyonel bir şekilde karşılamaktayız. Çekimlerimizde gelişen teknolojinin tüm imkanları kullanılmaktadır. (Tam profesyonel HD kameralar, aksiyon kameraları, multi copter ile havadan çekim, yurt dışı destekli kurgu teknikleri, 3D animasyon ve efektler)

Marka / ürün bilinirliliğini arttırmak için oluşturulan reklam filmi çekimlerinde senaryo, kamera çekimi, animasyon, görsel efekt, seslendirme ve müzik gibi öğeleri bir arada kullanarak,prodüksiyon hizmetini firmanızın istekleri doğrultusunda kurumsal kimliğinize uygun olarak hazırlamaktayız.
BySiriUS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla