Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Haziran 2015, 00:09   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Üstün Zekalılar Öğretmenliği

Bilgisayar ve internet bağlantıları her konuda insanlara yardımcı olmaya devam etmektedir. Eğer öğrenmek istediğiniz şey üstün zekalılar öğretmenliği ile ilgili detaylı bilgilendirmeler ise buna da kolayca ustunler.org sitesinden ulaşabileceksiniz. üstün zekalılar öğretmenliği ile ilgili yanlış bilinen doğruları öğrenmek istiyorsanız, bu bölüm ve çalışma şartları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız yapmanız gereken şey verdiğimiz bağlantılara bakmak olacaktır.

Üstün zekalı bireyler çevrelerine göre ortalama düzeyin üzerinde bir zekaya sahiptirler ve ayrıca yüksek görev sorumluluğu, yüksek motivasyon ve yaratıcı, orijinal fikirlere sahip olan kişilerdir. Aynı zamanda yüksek bir akademik yeteneğe de sahiptirler. Siz de eğer bu tür kişilere öğretmenlik yapmak istiyorsanız üstün zekalılar öğretmenliği konusunda detaylı bilgilendirmeyi ustunler.org sitesinden alabileceksiniz. Gerçekten de böyle kişilerin toplumda dışlanmaması için, topluma daha iyi uyum sağlayabilmesi için alacakları eğitimler mühimdir. Siz de bu tür eğitimleri verebileceğinizi düşünüyorsanız bu öğretmenliği tercih edebilirsiniz. Bu tür üstün zekalı kişiler sadece bilimsel açıdan değil çoğu zaman sanat konusunda da ortalamanın üzerinde bir yetenek sergilemişlerdir.

Günümüzde bu tür öğretmenliklerin genelde sınıf öğretmeni olarak atıldığı gerçeğini değiştirebilmek için çalışmalar yapılmalıdır. Çünkü gerçekten de üstün zekalı kişilerin eğitimleri önemlidir ve öğretmenlere ihtiyaç duyulmaktadır. Siz de eğer bu konuda araştırma yapmak ve üstün zekalı kişilerin öğretmenliği ne durumda görmek istiyorsanız ustunler.org sitesini tercih edebilirsiniz.

Site adresi : ustunler.org
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla