Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Haziran 2015, 20:17   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Alaçatı Butik Otel



Alaçatı Butik Otel

Son dönemlerde tatil beldelerine bakıldığı zaman genellikle insanların akıllarına ilk gelen isimlerden bir tanesi olarak bilinen Alaçatı, hızlı bir şekilde gelişme göstermiş yerler arasında bulunuyor. Alaçatı'nın bu denli tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi, bölgenin kendine ait olan havası. Daha girer girmez insanların rahatlamasını sağlayan Alaçatı oteller, buraya bir kere gelen insanların artık sürekli bir şekilde buraya gelmelerini sağlıyor. Pek çok insan yalnızca yaz aylarında bu yere gelinebileceğini düşünse de aslında Alaçatı her mevsim kendine has bir doğal güzelliği olan bir yer. Dolayısıyla insanlar ne zaman tatile çıkmak isterlerse burayı tercih edebilirler.

İlk başlarda sayısı az olan Alaçatı butik oteller, daha sonrasında ise hızlı bir şekilde şehrin dört bir yanına yayıldı. Otellerin en büyük özelliklerinden bir tanesi ise merkeze yakın olması. Şehirde var olan otellerin bir kısmı daha öncesinde ev olarak kullanıldıktan sonra butik otel şeklinde hazırlanmış olsa da yeni yapılan oteller de İzmir ve Alaçatı'nın kendi tarzına uygun olacak biçimde hazırlanmış. Böyle olunca da şehrin tamamı, kendine özgü havasını da korumuş oldu.

Daha öncesinde Alaçatı butik otel içerisinde kalmamış olan insanlar araştırmalarında da görebilecekleri üzere bölge içerisinde pek çok otel dağınık şekilde yerleştirilmiş. Ancak şehrin küçük olması sayesinde her otel şehrin en bilindik bölgelerine oldukça yakın. İnsanlar bu butik otellerde kaldıkları zaman bir taraftan daha öncesinde olmadığı kadar sakin bir havada tatillerini geçirirken diğer bir taraftan da diledikleri her yere kısa süreler içerisinde gidebiliyor. Ancak bu otellerde tatillerini geçirmek isteyen insanların rezervasyon yapmadan buraya gelmeleri, otellerin doluluk oranları göz önünde bulundurulduğu zaman yer sorunu ile karşılaşmalarına neden olacaktır.

Site: gubiba.com

gubiba.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla