Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2015, 00:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ülkemizde e-ticaret ne kadar yaygın ?

İnternet kültürünün ülkemizde yaygınlaşması ile e ticaret sektörü de büyük bir gelişme gösterdi. Tablet bilgilesayarların, akıllı telefonların da güncel yaşantımıza girmesiyle internet neredeyse 24 saat elimizin altında artık.



Büyük şehirler İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülkemizin tüm illerinde e-ticaret artık yaygın. Ülkemizin ekonomik yönden lokomotifi olan İstanbul’da gerek yurt içi, gerekse de yurt dışı e-ticaret uygulamaları yapılmakta. Önceleri girişimci insanların oluşturduğu e ticaret siteleri ile internet üzerinde satışlar daha aktifken, şimdilerde tüm firma sahipleri zaten elinde var olan ürün ve sermayeyi kullanarak yan bir kol olan e-ticaret sitelerini oluşturmaya başladı. Dükkanında, mağazasında zaten bulunan, stok problemi yaşamayan ürünleri e ticaret sitesine de ekleyerek satışlarını arttırmakta.

Bu girişimci ve firma sahibi insanlar e-ticaret dünyasındaki kolaylık ve ek kazanç sistemini benimsemiş olmalı ki ülkemizde e ticaret oldukça yaygınlaştı. Öyle ki oluşturulacak bir e -ticaret sitesi, aktif reklam - satış tutundurma yöntemleri ve düzenli bir çalışma sistemi ile gözle görülür bir kazanç getirmekte. Zaten var olan ürün ve hizmetleri satarak firma sahipleri neredeyse sıfır risk ile işe başlıyorlar. Yeni bir sektöre giriş yapmak yerine çoğu firma kendi sektöründe eticaret uygulamalarına gidiyor.

Siz de e ticaret dünyasına giriş yapmak istiyorsanız, buradaki örnek e ticaret sitelerine göz atabilirsiniz. Uygun fiyatlar ve kaliteli tasarımlar sizi bu yarışta diğer rakiplerinize karşı bir adım önde başlatacak.

Site adresi : http://www.polenmedya.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla