Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Haziran 2015, 15:13   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Güvenlikli İnşaat İskelesi Tasarımı, Planlaması ve Uygulaması

İnşaat İskelesi’nde temel elemanlar başlangıç ayağı, pano, yatay ve çapraz bağlantılar, ayar mili, yürümek için platform, korkuluk, iskele merdivenleri, duvar bağlantısı için parçalar ve korkuluklardır. Genel prensip olarak inşaat iskelesi sisteminde her kat için 50 cm ve 100 cm’lik yatay bağlantılar ve iki sıralık yürüme platformları hazırlanır. İskele içi merdivenlerle katların arasındaki geçiş sağlanmış olur.
Ayar millerinin görevi ise burada zemini terazilemektir. İnşaat iskelelerinde ana unsur güvenli iskele sistemleri şeklinde kurulumdur. Böylece yüksek yapılarda gerek inşa işlerinde çalışan ve dış cephe işlerinde çalışan işçilerin en üst düzeyde güvenliklerini sağlamak mümkün kılınmış olacaktır.
İskele panolarının kurulumu, inşaat iskelesi sisteminde 48 x 3 mm’lik borular ile üretilen panoların birbirine bağlanması ve sırayla çelik kalasın kurulması şeklinde gerçekleşir. Güvenli inşaat iskelesi sisteminin kurulacağı binada cepheye bağlantı aparatları sayesinde sabitlenme sağlanır.
BGH İskele olarak projenize en uygun olacak şekilde güvenli İnşaat İskelesi sisteminin nasıl kurulması gerektiğini karşılıklı istişarelerimiz neticesinde belirliyor ve talepleriniz göz önünde bulundurarak kurulumunu ve iş bitiminde sökülmesini gerçekleştiriyoruz.
Her geçen gün bina yüksekliklerinin artması neticesinde daha da artan güvenlikihtiyacınımaksimum düzeyde karşılayabilmek adına BGH İskele işletmenizi gerek zamandan gerekse maliyetlerden kurtarmak üzere çalışmalarını büyük bir profesyonellik içinde sürdürmektedir.
Emniyet açısından güvenle kullanabileceğiniz inşaat iskelesi kurulumlarında DIN ISO 9001: 200 sertifikasıyla güvenilirliği kanıtlanmış ürünleri kullanıyor, yüksek kaliteyi en büyük önceliğimiz olarak benimsiyoruz.
İnşaat iskelesinin devamlı olarak en iyi durumda bulundurulması neticesinde aynı parçalarla daha fazla iş yaparak çok daha verimli işler çıkarmanızı sağlıyoruz. Kaliteli ve uzun ömürlü parçalar kullanarak gerçekleştirildiğimiz güvenlikli inşaat iskelesi sistemleri sayesinde yoğun olarak karşılaşılan aksaklıklara karşı daha tedbirli ve emin olmanızı sağlıyor, sizleri yeni yatırım zorunluluklarından koruyoruz.
Kapsamlı servis desteği de Modüler İnşaat iskelesi sistemleri için sadece kurulumdeğil kullanım esnasında da ihtiyaç duyacağınız önemli bir öğedir. İşinizde randımanlı çalışma, zaman ve maliyet tasarrufu ve verimli işler çıkarmanız konusundaki başarınızı neredeyse garanti altına alabilmemizin en önemli sebeplerinden birisi de, size işiniz boyunca güvenilir bir ortak olma yolunda etkin servis ve destek sağlamamızdır.
İnşaat iskeleniz işinin uzmanı ekip üyeleri tarafından tasarlanacak, kurulacak ve sökülecektir. Düşmelere karşı korumalı, sağlam güvenlik elemanları kullanan bir çalışma sistemi uygulanacaktır.
Temel prensibimiz olarak benimsediğimiz “Zamanında Teslimat” bizi alışılageldik hizmet sağlayıcılarından ayıran en önemli unsurlardan biri olmuştur. Daha projelendirme amacından başlayarak, imalat ve satış sonrası desteğe kadar bir “baştan sona komple hizmet” anlayışı, çalışmaya başladığımız ilk günden beri ana amacımız olmuş ve olmaya devam edecektir.
Tam güvenlikli İnşaat İskelesi sistemlerinde kalitenin mutlaka pahalılık olmadığının bir kanıtı olan tam hizmetimiz ve uygun fiyatlı ekonomik çözümlerimiz sizlerin güvenini kazanma konusunda bizlere güç katmaktadır.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla