Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Haziran 2015, 16:10   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Yurtdışı acil kargo

Yurtdışı Kargo Taşımacılığı denilince akla yurt dışına her türlü hava, kara, deniz ve demir yolu kullanılarak bir adresten diğer bir adrese kargonun yollanması gelmektedir. Yurtdışı kargo taşıma sektörü, okyanus gibi çok derin bir yapıya sahip her firmanın bu hizmeti tam anlamıyla ideal özelliklerde yerine getirebilmesi çok zordur. Yurtdışı kargo taşıma profesyonel ve geniş bir acente ağı olan şirketlerin sağlayabileceği kazancı çok sağlam bir sektördür. Ülkemizde onlarca yurt dışı kargo firması vardı bunlar yurt içinde yurt dışına ve yurt dışından yurt içine kargo gönderimi yapmaktadır.
Yurt dışınauçak kargogönderirken çok dikkat etmemiz gereken hususların başında iyi bir firma seçmek gelmektedir. İyi bir firma seçerken neler dikkat etmeliyiz; yurt dışına kargo gönderimi yapacağımız şirketin sabit bir numarası olmalıdır, sadece cep numarası olan şirketlere itibar edilmemelidir, yurt dışına kargo gönderen şirket bir marka olmalıdır, yurt dışı kargo şirketi gerekli tüm taşımacılık belgeleri tam ve eksiksiz olmalıdır, yurtdışı kargo firması her birimi için deneyimli ve uzman bir ekibe sahip olmalıdır, yurtdışı kargo şirketi tüm hava yolu taşıma konsollarını elinde tutmalıdır, yurtdışı kargo şirketi kayıt esnasından gönderi teslimatına kadar tüm süreçle en ince ayrıntısına kadar büyük bir titizlikle ilgilenmelidir, yurt dışıuluslararası kargoşirketi hizmet talebinde bulunduğunuz da size fatura kesmelidir,yurtdışı kargo şirketi size gönderi takibi yapabilmeniz için kargo takip numarası vermelidir, gönderim yapacağınız firmanın ilgili ülkede güvenilir bir acentesi bulunmalıdır, gönderi teslimatı gerçekleştirecek firma tecrübeli ve bilgili bir servis olmalıdır, her şeyden önce karşılıklı bilgi alışverişi yaparken size güven vermelidir. Bu saydığımız maddeler olmayan firmalara asla itibar etmeyiniz, çünkü merdiven altı olarak tabir edilen cinsten bir yurtdışı havacılık firmasına ne kadar güvenebilirsiniz ki. Yeri gelecek çok önemli bir evrak gönderi yapacaksınız, yeri gelecek çok değerli bir ürün göndereceksiniz, güven vermeyen kalitesiz bir firmaya bu tarz gönderleri teslim eder misiniz, tabi ki etmezsiniz. Biz firma olarak size sunabildiğiniz; tüm uluslar arası taşımacılık belgeleri tam, vergi levhası olup her yıl devlete vergi ödeyen, taşımacılık yapılırken müşteriye verilmesi gereken tüm fatura irsaliye konşimento gibi dökümanlara sahip olan kurumsal hava yolu kargo taşıma şirketiyiz.
Avrupa, Asya, Amerika ve Afrika ülkelerinde ki tüm ülkelerde en az bir tane acentemiz bulunmaktadır. Almanya, Amerika, Fransa, Hollanda, İngiltere, İsveç, İsviçre, İtalya, İspanya, Norveç, Fas, Cezayir, Kanada, Katar, Kamerun, Gana, Gine, İsrail, Ermenistan, Hindistan, Pakistan, Afganistan, Angola, Andorra, Bosna Hersek, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Yemen, Sudan, Umman, Kuveyt, Kosova, Portekiz, Romanya, Polonya, Özbekistan, Gürcistan, Tacikistan, Japonya, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Danimarka, İzlanda, İrlanda, Macaristan, Makedonya, Lübnan, Litvanya, Letonya, Libya, Nijerya, Mısır, Jamaika, İran, Irak, Etiyopya, Malta, Meksika, Belçika, Çin, Slovakya, Slovenya, Senegal, Sırbistan,Küba, Gabon, Filistin, Finlandiya, Filipinler, Bangladeş, Bahreyn, Avusturya, Avustralya, Arnavutluk, Arjantin, Estonya, Singapur, Suriye, Tanzanya, Bolivya, Endonezya, Somali, Hırvatistan, Rusya ve Dubai gibi ülkelerde iki ile beş arasında değişkenlik gösteren geniş bir acente ağımız vardır. yurtdışı kargoşirketi tüm dünya da, dünyanın neresine giderseniz gidin firmamıza ait bir ofis bulursunuz. Tamamen Türk sermayesi ile kurulmuş, dünya çapında bünyesinde 200 'den fazla farklı millet insanı çalıştıran şirketimiz ile hava yolu kargo gönderimi yapabilirsiniz.
HAVA YOLU KARGO TAŞIMACILIK PROSEDÜRLERİ
√ Gönderi Adı ve Soyadı bilgileri.
√ Alıcı Adı ve Soyadı bilgileri.
√ Firma adı ve bilgileri.
√ Gönderici ve Alıcı E-mail bilgileri.
√ Gönderici ve Alıcı telefon numarası bilgileri.
√ Kargo çıkış ve varış ülkesi bilgileri.
√ Kargo cinsi, ürün adı bilgileri.
√ Kargo gönderi parça sayısı bilgileri.
√ Kargo En-Boy-Yükseklik olarak bilgileri.
√ Kargo toplam brüt ağırlığı bilgileri
√ Kargo çıkış ve teslim tarihi bilgileri
Yukarı da hazırladığımız kargo gönderi bilgileri prosedürleri eksiksiz bir şekilde operasyonu hazırlayacak yetkiliye iletilmelidir. Bu bilgilerin tam ve eksiksiz bir şekilde iletilmesi çok önemlidir. Bu bilgilere göre operasyon şeması, kargo maliyet ücretleri ve teslimat süreleri ortaya çıkmaktadır. Bazı ülke gümrük mevzuatlarına göre, gönderici ve alıcı firma olma zorunluluğu vardır, bu tip durumlar için firmamız müşteriye detaylı bilgileri aktarmakta, müşteriyi her aşamada bilgilendirmektedir 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren hava yolu kargo şirketimiz, binlerce evrak ve paket gönderimi yapmış, sektörde adeta yıllanmış bir şarap gibi tadından içilmeyecek kıvamda başarılı bir markadır. Sizlere verdiğimiz hizmet kalitesi ve sorunsuz teslimatlar sayesinde, her kesimden insanın güvenini kazanmış, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan nadir firmalardan biriyiz. Daha detaylı bilgi alabilmek için lütfen çağrı merkezimizi yadawww.yurtdisikargo.org web sitemizi ziyaret ediniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla