Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2015, 17:37   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pikap Aksesuarları Nereden Alınmalıdır

Orijinal halleri ile pek çekici gibi görünmeseler de ufak aksesuarlar ile pikap otomobil ve jeep?leri çok daha şık bir hale getirebilmek mümkündür. Bunun için yapmanız gereken tek şey aracınıza uygun ve kullanım tarzınıza uygun olan aksesuarları seçmek ve ardından da bu aksesuarları aracınıza uygulamaktır. Bu aksesuarlardan sonra pikabınız çok daha kendine has bir tarza sahip olacaktır.

Bir pikabın kendini gösterebilmesi için camlı kabin ve yan basamak gibi pikap aksesuarları, birçok kişi için olmazsa olmazların arasında yer alır. Fakat maalesef her şehir içerisinde istediğiniz tüm modellere dair aksesuarları bulmanız mümkün olmayacaktır. Böyle durumlarda internet üzerinden satış işlemi gerçekleştiren pikap aksesuarları satışı yapan internet sitelerini kullanmak daha kısa süre içerisinde istediğiniz modellere ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Örneğin tamsan4x4.com internet adresini ziyaret ederek, bir arazi aracı, pikap veya SUV için istediğiniz hemen her model aksesuara ulaşabilir ve bu aksesuarları çok kısa bir süre içerisinde temin edebilirsiniz. Böylece hangi şehirde olursanız olun istediğiniz tüm aksesuarlara internet üzerinden sadece birkaç tık ile erişebilirsiniz.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla