Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2015, 19:52   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İhlas Su Arıtma Cihazları



Ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen su arıtma cihazları arasında, ihlas markasını görebilirsiniz. Yerli olanaklar kullanılarak üretilen ihlas su arıtma cihazı, insan sağlığına zarar verici kanserojen içerikli malzemeler kullanılmadan imal edilir. Aynı zamanda uluslar arası standartlara sahip olduğunu kanıtlayan NSF sertifikasına sahip tek yerli su arıtma cihazı olma özelliğine sahiptir.

3 yıl garantili olan ihlas su arıtma cihazları, orijinal filtre tedarik imkanına sahip olacağınız su arıtma cihazıdır. Üstelik filtre değişimleri ve su arıtma cihazının montajları herkes tarafından yapılabilecek kolaylıkta tasarlanmıştır. İhlas su arıtma cihazları, yedek parça ve kullanılabilirlik gibi konular bakımında garanti altındadır. Geniş servis ağı sayesinde su arıtma cihazınızla ilgili yaşayabileceğiniz problemlerin hepsini yetili servislerimizde çözebilmeniz mümkündür.

ihlas su arıtma cihazları, hem bütçenize hemde sağlığınıza hitap eder. Günlük yaşantımız da Su arıtma cihazı, sevdiklerinizle beraber uzun yıllar sorunsuzca sizinle olacaktır. Su arıtma cihazı fiyatı ise bütçenize oldukça uygundur. su arıtma servis elemanlarımız sayesinde kolayca mutfak altı tezgah altı alanlara montajı yapılabilir. Su arıtma cihazı denilince bir çok forum ve sitede tavsiye, öneri ve yorumları bulabilirsiniz. Ancak ihlas su arıtma cihazı kalitesi ve NSF belgesi sayesinde TÜRKİYE de en çok tercih edilen cihazların arasında yer almaktadır. Su arıtma cihazı özellikleri nihai tüketiciler ofis için su arıtma cihazı, küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanmıştır.. En iyi su arıtma cihazları arasında yerini alan ihlas aura cebilon su arıtma cihazı osmosis membran bakımından en hassas şekilde suyu arıtabilir. İhlas su arıtma cihazı fiyatları ile deniz suyu yağmur suyu bile arıtabilirsiniz.


website: İlhas su arıtma cihazı, Aura cebilon,su aritma cihazı fiyatları
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla