Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2015, 17:40   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Uçak Bileti - Taksitle Uçak Bileti

Günümüzde en çok tercih edilen ulaşım yollarından biriside havayoludur. Çünkü artık uçak biletleri eskisine göre çok daha ekonomik fiyatlara sahiptir. Dolayısı ile yolculuk yapmak isteyen insanlar çok daha rahat bir şekilde istedikleri yere uçakla gidebilmektedir. Fakat uçak bileti satın alma konusunda dikkat edilmesi gereken pek çok püf nokta vardır.

İlk olarak eğer ki uygun fiyata uçak bileti satın almak istiyorsanız, yani otobüs bileti fiyatına gitmek istiyorsanız, çok önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Bu sayede bilet fiyatları çok daha düşüğe gelecektir. Ayrıca yaptırdığınız rezervasyonu fiyatlar artmadan satın almanız da büyük önem taşımaktadır. Bu sayede yolculuğunuzu ucuza getirebilirsiniz.

Diğer bir yol ise kampanyaları takip etmektir. Birçok uçak firması kampanyalar ve indirimler düzenlemektedir. Dolayısı ile uçak firmalarını takip etmeniz bu kampanyalara ulaşmanızda size yardımcı olacaktır. Eğer bu konuda pek fikir sahibi değilseniz, size bu konuda yardımcı olacak sitelerden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Bu açıdan hizmet veren pek çok site vardır.

Ayrıca taksitle uçak bileti satın alma imkânlarından da faydalanabilirsiniz. Örneğin bayram için bilet satın almanız gerekiyor, fakat bilet çok pahalı olduğu için peşin satın alamıyorsunuz. İşte bu durumda taksitle uçak bileti satın alabilirsiniz. Size bu ödeme kolaylığını sağlayan uçak firmaları bulunmaktadır. Bu uçak firmalarından biletinizi satın alabilir ve kolayca ödemenizi yapabilirsiniz.

Site adresi : http://www.taksitleucakbileti.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla