Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2015, 19:33   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Eğitim İlanları



Artık yabancı okullar daha çok rağbet görmeye başlamıştır. Çünkü Türkiye’de verilen eğitim belli bir seviyede olduğu için ve özellikle yabancı ülkelerle daha çok iş yapılmasından dolayı gerek o ülkelerin dilini öğrenme gerekse de o ülkelerde işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenme açısından yabancı okullar tercih edilmektedir.

Sitemiz bu konuda sizlere yardımcı olarak yurtdışında hizmet veren yabancı okullara ait eğitim ilanları hakkında bilgiler vermektedir. “Hangi okul çok daha ucuz fiyatlarla öğrenci kabul ediyor?” ya da “Hangi okulun eğitim seviyesi çok daha iyi sevide?” İşte tüm bu konular hakkında bilgi almak isterseniz, sitemize göz atabilirsiniz.

Sitemizde verilen eğitim ilanları da kategorilere ayrılmaktadır. Normal lisans, lise ve dil eğitimlerine göz atma imkânınız vardır. Bu sayede aradığınız özelliklerdeki okullara çok daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu anlamda sitemizle de iletişime geçebilirsiniz. Böylece birinci ağızdan yardım alarak çok daha doğru tercihlerde bulunabilirsiniz. Üstelik sitenin sürekli güncellenmesi ve yeni ilanların eklenmesi de işinize yarayacaktır.

Malta, Amerika, İngiltere, Kanada ve Fransa gibi daha pek çok ülkeye ait dil okullarının eğitim ilanlarına göz atmak için hemen siteye giriş yapabilirsiniz. Ayrıca aradığınız özellikteki dil okuluna ait bilgileri bir ilan şeklinde vererek o özelliklere sahip olan okulların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu konuda da sitemizden faydalanabilirsiniz.

Site adresi : http://www.egitimilani.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla