Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2015, 21:52   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kepçe ve Lastik Koruyucu Zincir

Kış mevsiminde yasal zorunluluk haline getirilen Lastik Kaplama Zinciri daha iyi yer tutma ve kaygan zeminde daha güvenli sürüş sağlama açısından son derece faydalıdır. Lastik kaplama zincirleri aynı zamanda koruyucu görevi de gören Lastik koruyucu zincir olarak ağır vasıtalarda ve kepçelerde kullanılmaktadır.
Teknolojinin zirveye çıktığı günümüzde malzeme biliminin de son derece ergonomik sağlıklı ve güvenli bir zirveye doğru yol aldığını söyleyebiliriz. Lastik kaplama zinciri son derece yüksek teknoloji ile üretilmiş olup yüksek dayanım standartlarına bağlıdır İsçilikten ham maddeye kadar oldukça titiz çalışma ürünü olan lastik koruyucu zincirler ile hem aracınızın hem de sizin güvenliğinin ilk planda tutulmuştur. Zincirlerinultrasonik çatlak filmleri çekilerek kaynak aşamasında en ufak kılcal sorunlar dahi değerlendirilerek halkada ki zayıf noktalar var ise tespiti yapılmıştır. 40 Tondan fazla yük ile çekme dayanımı, kopma dayanımı, ezme dayanımı ve uzaman kontrolleri yapılan kepçe zincirleri ile tüm dayanımlar verdikleri tepkimeler mikroskoplarla incelenmiştir. Ülkemizde daha fazla yatırım daha fazla üretim adına yapılan her tesiste ve şantiyede kullanılan kepçeler için Kepçe zinciri üretimi ülke ekonomisi adına da büyük bir kazançtır. Tüm lastik koruyucu zincir üretimlerinde sertlik ölçme kontrolleri yapılarak olası kırılmalarında önüne geçilmektedir.
Sizde hem sağlığınız hem de yatırımlarınızın daha sağlıklı ve güvenli işlemesini sağlamak adına lastik koruyucuzincirler kullanarak farklı avantajlar elde edebilirisiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla