Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2015, 10:31   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Kadayıf Dolması



Kadayıf Dolması

Kadayıf denince bir an ağzım sulandı ve bir koşu gidip alıp geldim. Evet, insanların özelliklede tatlı sevenlerin en sevdiği ve en çok ilgili gören tatlı çeşitlerinden olan kadayıfın en sevilen çeşidi ise kadayıf dolmasıdır hiç şüphesizdir. İnsanlarımız yılların tecrübesine güvenerek her türlü yemeklerinden sonra, yemeğin üstüne güzel bir tatlı istediler ve bizde onlara buyurun size enfes tat dedik.

Tabiî ki Uzun Yayla Döner hizmetleri sadece bunlarla sınırlı değil tatlı konusunda son derece uzmanlaşmaya başlayan ustalarımız kadayıfın birçok çeşidini yapabilecek düzede çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Bir diğer tavsiyemiz ise kadayıf sarması olacak siz tatlı severlere. Hizmette sınır tanımayan, yılların deneyimiyle sizlerin damak zevkine uygun, sağlıklı ve doyurucu tatlar sunmaya aralıksız bir şekilde hız vererek devam ediyoruz. İlk olarak ustalarımız kendilerinden bir şeyler veriyorlar başta da sevgilerini ve siz tatlı severler de bunu zaten yerken hissedeceksiniz mutlaka ama mutlaka.

Evet, nerdeyse unutuyordum unutmadan da söylemeliyim ki, bir enfes ve leziz tat da sıcak kadayıf dolmasıdır. Gördüğünüz gibi kadayıfın bin bir çeşidini sizlere sonuna kadar tüm deneyimimizle sunuyoruz. Sizlerin yemeklerini yedikten sonra da son derece memnun kalabilmesini sağlamak için ustalarımızın ellerinden çıkan bu şaheserlere sizde ortak olun. Sizlerin beğenileriniz sayesinde günden güne kendimizi dur durak bilmeden geliştirme çabası içinde sizin için çalışıyoruz. Sizleri de mutlaka bekliyoruz.

sicakkadayifdolmasi.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla