Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2015, 01:38   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Dudak Dolgusu ile Güzel Bir Yüze Sahip Olun

Yüzümüzde en çok hareket eden bölge şüphesiz dudaklarımızdır. Dudaklarımızın sürekli hareket etmesi zaman içerisinde yıpranmalarına neden olur. Bu sebepten dolayı da kırışıklar ve çizgiler oluşur. Bu çizgiler sebebiyle de yüzde güzel olmayan bir görüntü oluşur. Fakat yapılacak olan dudak dolgusu ile tekrar güzel bir yüze kavuşmanız mümkündür.



Dudak dolgusu sadece bu tür yıpranmalarda değil, aynı zamanda ince dudaklarda da uygulanan bir estetik tedavidir. Daha estetik ve şık bir duruşun sağlanabilmesi için dudak dolguları tercih edilmektedir. Ayrıca bu konuda pek fazla sıkıntı ile de karşılaşılmaz. Çünkü çok kolay ve acısız bir şekilde bu işlem yapılmaktadır.

Dudak dolguları ince bir enjeksiyon işlemi ile yapılmaktadır. Böylece yüzdeki görüntü korunmaktadır ve şişliklere engel olunmaktadır. Sizde bu şekilde güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Zaten sanat dünyasına baktığımızda birçok ünlü de bu estetik ameliyatın olduğunu görebilirsiniz. Üstelik fiyat olarak da çok değildir. Bu yüzden bu hizmetten faydalanmanız oldukça kolaydır.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla