Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2015, 14:26   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dönerin Ustası



Dönerin Ustası

Evet, doğru duydunuz dönerin ustasından bahsediyorum. İnsanların çoğu zaman acıktıklarına aperatif olarak düşündükleri, ilk akla gelen yiyeceklerin başında gelen döner, özelliklede öğrencilerin sıkça tükettikleri gayet doyurucu bir gıda olan bu yiyecek çeşidi yılların deneyimi ile sizlere sunuluyor.

Lezzet durağı olarak karşımıza çıkan ve 37 yıllık inanılmaz tecrübesiyle Uzun Yayla Döner sizlerin hizmetindedir. Birçok leziz yemekleri ve tatlarıyla sizlere güzel bir hizmet sunan ve deneyimiyle iştahınızı kabartan enfes lezzetlere sizde davetlisiniz. Özelliklede yaprak döner konusunda sizleri zorlamak gerek diye düşünüyorum. Bir daha yemek yemek istemeyecek kadar enfes bir tat ve tabiî ki de asla unutamayacağınız bir tat.

Bizlere bu damak zevkini yaşatan ustamız, dönerci Ali ustamızın elinin lezzetini ise asla görmezlikten gelemeyiz. Ali usta yıllarını, tamı tamına 37 yılını Pendik de açtığı dükkânında elinin lezzetini sevenlere daha iyi hizmet sunabilmek için harcadı. Yemeklerini yaparken onlara sevgisini katmayı asla unutmadı. İşini sonuna kadar seven ve bir meslek değil, meslekten öte bir yaşam tarzı olarak benimseyen ustamız, türünün son örneği ustalar arasındadır. Ustamızın yemeklerinden sonra parmaklarınızı da yiyebilirsiniz bizlerden söylemesi.

Lezzet durağınız olarak 37 yıllık bilgi ve tecrübemizle Sizlerleyiz.

1977 yılında Pendik / Kaynarca' da başladığımız lezzet serüvenimize her yıl yeni lezzetler ekleyerek devam ettik. Bugün bizi hiç yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza; en güzel lezzetleri en temiz ve gıda düzenlemelerine uygun mekanlarımızda sunuyoruz.

uzunyayladoner.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla