Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2015, 19:47   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Poliüretan sprey köpük



Poliüretan sprey köpük

Isı ses ve su yalıtımı konusunda gelişmiş olan şirketimiz, büyük bir titizlikle üretilmiş poliüretan köpük sprey malzemelerini evinizde uygulayabileceğiniz şekilde tasarlanmış olarak sizlere sunuyor.

Bir izolasyon malzemesi olarak poliüretan, ısı, su ve ses yalıtımını en iyi sağlayan maddedir. İnşaat firmalarının ihtiyaçlarını gidermek üzere çalışan firmamızca oluşturulmuş poliüretan maddeler mimari alanlarda da oldukça kullanışlı özelliklere sahip. Poliüretan sprey köpük ürünlerimiz yalıtım sağlamak istediğiniz her yerde bir usta yardımı olmaksızın kullanabileceğiniz ürünlerimizdendir. Duvarlarda ya da ses yalıtımı oluşturmak istediğiniz her alanda, banyonuzdaki su kaçaklarını önlemek istediğinizde, ya da binanızın ısı yalıtımını sağlamak istediğinizde kullanabileceğiniz poliüretan ürünleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Özellikle binaların ısı yalıtımı, bina sakinlerinin yakıttan tasarrufunu sağlamak için tercih edilebilecek en iyi yöntemler arasında. Poliüretan maddelerle sağlanan bina ısı yalıtımı, böylelikle paranızdan da tasarruf etmenizi sağlıyor. İzolasyon sağlamak istediğiniz her alanda, firmamız profesyonel çözümleri ile sizlerle. Poliüretan spreyler , sprey kolaylığında izolasyon köpüğü kullanımınızı kolaylaştırır. Poliüretan köpüklerin sprey kolaylığında kullanımı, mobilya sektöründe de kırılacak eşya korumaları gibi alanlarda güvenle başvurulan ürünlerdendir.

Siz de firmamız güvencesiyle poliüretan sprey edinebilir, ısı, ses veya su yalıtımı sağlamak istediğiniz her alanda gönül rahatlığıyla ürünlerimizden kullanabilirsiniz.

poliuretan-sprey.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla