Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2015, 00:57   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Akustik kumaş kaplı duvar paneli

Gürültü günümüz insanlarının en çok şikâyetçi oldukları durumların başında gelmektedir. Sürekli kalabalık ortamlar içinde yaşayan insanlar artık gürültüden sıkılmışlardır. Topluca gidilen yerlerde de bu sorun insanların huzurlarını kaçırmaktadır. Artık akustik kumaş kaplı duvar paneli ile birçok profesyonel ortamda ve günlük kullanım alanlarında gürültü insanlar için sorun olmaktan çıkmıştır.



Gürültü Sorununuz Olmasın

Dışarıdan gelen sesler sizleri olumsuz etkilemesin. Artık oluşan gürültülerden ve gereksiz seslerden akustik kumaş kaplama ile çok kısa sürede kurtulabilirsiniz. Daha dekoratif bir görünüşün sağlanmasında yardım ederken aynı zamanda da daha net bir ses oluşumunda da sizlere yardımcı oluyor. Sinema salonları, tiyatro salonları, toplantı salonları, stüdyolar, eğlence mekânları gibi alanların ses kontrolünde etkili rol oynuyor. Seslerin daha eşit bir şekilde dağılmasını sağlıyor ve akustik ortamın oluşmasında yardımcı oluyor.

Güvenilir Hizmetin Adresi

Sizde akustik kumaş kaplı panel hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız hemen sitemiz olan www.akustikkumas.org adresinden bizi takip edin. Mekânlarınıza en uygun ve modern çözümleri detaylı bir şekilde inceleyin.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla