Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2015, 18:23   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Berber Ürünleri Nereden Alınır

Berber dükkanı açacak olduğunuz zaman kafanızın içerisinde yankılanan yegane sorulardan biri de size lazım olan berber tezgahı için ürünleri nereden satın alabileceğiniz sorusudur. Berber koltuğu ve kuaför koltuğu gibi adlandırdığımız bu ürünleri normal mobilyacılardan temin edebilmeniz elbette mümkün değil.

Bu nedenle gerçek manada bu ürünlerin satışını yapan bir yerden ürünlerinizi temin etmeniz gerekir. Şayet etrafınızda berber ürünleri satan işletmeler bulunuyorsa bunlara ek olaraktan bir de internete bakmanızda fayda olacaktır. Yerel dükkanlar çok daha az satış yaptığı için daha yüksek kar oranı hedefler. Bu da satın alan tarafa daha büyük bir maliyet karnesi çıkartır.

Oysa internet üzerinden yapacağınız alışverişlerde hem çok daha fazla model görme şansına sahip olacaksınız, hem de yerel dükkanlara oranla karşılaştırdığınızda daha uygun fiyatlarla karşılacaksanız. Satın alacağınız yerin taşıma ücretini de karşıladığını göz önüne alırsak bu durumda kozmarkozmetik.com gibi bilinen ve tercih edilen web siteleri üzerinden alışveriş yapmak sizi çok daha avantajlı konuma geçirecektir.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla