Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Haziran 2015, 21:55   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tabela hangi özelliklere sahip olmalıdır

Nerede olursanız ve konum olarak her nerede konumlanıyor olursanız olun, bazen insanlar gözlerinin önündeki şeyleri görmekte zorluk çekerken deniz aşrı mesafelerdeki şeyleri görebilir. İnsanların bu şekilde davranmasının temel nedeni ise ilgiden kaynaklanmaktadır. Yani, ilgiyi çekmek için elinizden geleni yaparsanız diğer rakiplerinizden birkaç adım daha otomatik olarak öne çıkmış olmayı da başarırsınız.

Aynı zamanda diğer ve önemli bir unsur da kuşkusuz insanlar tarafından kolay bulanabilir olma özelliğini taşıyacak olmanızdır. Evet, tüm bu saylan güzel özelliklere sahip olmak için kaliteli reklam malzemeleri dolayısı ile de gerçekten kaliteli ve aktif bir tabela gerekmektedir. Pasif tabelaları insanların görme konusunda sıklıkla güçlük çektikleri büyük bir gerçek.

O halde sizin de kendinizi insanlara uydurmanız gerekiyor. Yani, dijital tabelalardan herhangi birini kullanmanız ve böylece hem gündüz hem de akşam saatleri içerisinde insanlar tarafından daha kolay bulanabilir olmanız gerekiyor. Bunu sağlayabilmeniz için ise günümüzde sıklıkla kullanılan ışıklı ve LED sistemlerinden kullanmanız gerekiyor.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla