Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2015, 00:24   #1
38hakan
Keyifli~Üye
 
38hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2015
Mesajlar: 50
38hakan is on a distinguished road
Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Kameralı ve Sesli chat sohbet

Sohbet severler için ugun bir sohbet sistemi olan Kameralı sesli chat sohbet insanlarım hem sıkıcı saatlerde eğlenmelerini sağlayan hemde Kameralı chat yaparak birbirlerini görmelerine olanak tanıyan sistemdir. Yıllarca google üzerinde insanlara hizmet etmiş olan bu imkanı sağlayan siteler çoğalmış gelişmiş ve farklı isimlerle açılarak biz sohbet severlere eğlence düşünkünlerine sunulmuştur, Yazılı chat ve sohbet sitelerinin en büyük rakibi olmuş milyonlarca insanı kendi bünyesine çekerek arayıcısı kullanıcısı çoğalmış mekanlar haline gelmiştir, Sesli sohbet sizlerin insanlarla çok rahat anlaşmanızı sağlayacak bi sistem, Kişilerle canlı konuşurken sohbetin keyfini aldığınızı anlayacaksınız.

Seslichat ile bayan arkadaş yaparak yalnızlığınızı giderebilir çok ciddi anlamda duygusal bağlar oluşturabilirsiniz, Dünyanın neresinde olursanız olun bu sitelere ücretsiz katılabilir, üyelik zorunluluğu olmadan sohbet seyirlerine katılarak boş saatlerinizi değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlık üzerine kurulan bu yerler de Kameralı sohbet çok kolay çalışmaktadır, ihtiyacınız olan tek şey kamera olacaktır ve ayarlarının yapılmış olması, Böylece bir tık ile çalışan kameranızı Sesli sohbet yaparkende kullanabileceksiniz.

Kameralı Seslichat sizlere her konuda fayda sağlayacak, Bu sistemle tanışıp real hayatlarında daha yakından görüşen ve oluşan güvenli bağlar sonucu evlenen kişiler de vardır, Sizlerde Seslichat yaparken kameranızı açarsınız çekinmeden utanmadan burada tanıştığınız herhangi bir bayan yada erkekle bu sayede kopyacak bir bağ kurup arkadaşlığınızı sosyal hayatınıza taşıyabilirsiniz.
38hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla