Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2015, 16:13   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Alaçatı butik oteller

Taş yapı mimarisi, eski Rum evleriyle tüm tatilcilerin gözdesi olan Ege’nin göz bebeği Alaçatı, Alaçatı butik otelleri konaklamaları sayesinde, tüm tatil imkanlarını sizlere sunuyor. Özellikle rüzgar sörfü yapmak isteyen tatilciler için biçilmiş kaftan olan Alaçatı, her türlü imkanı ve konforu konaklama tesislerinde tatilcilerin kullanımına sunuyor.



Ege mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz, tarihi ve doğal güzelliklerine doyamayacağınız Alaçatı, huzurlu ve sakin tatil imkanlarını Alaçatı otel konaklamalarında kullanabilirsiniz. Daracık Alaçatı sokaklarında dolaşarak, doğal yapısından hiçbir şey kaybetmeyen eski Rum evlerini görebilir, muhteşem havasını içinize çekebilirsiniz. Aile ortamı içinde kendinizi bulacağınız konaklama tesislerinde kalitenin ve konforun tadına varacaksınız.

Huzurun ve sakinliği tek adresi Alaçatı, eğlencenin ve denizin doyumsuz lezzeti, doğanın yemyeşil ortamıyla tatilcilerin tatil rüyalarını süslemeye devam ediyor. Huzurun ve sessizliğin, eğlencenin ve denizin muhteşemliğine doyamayacaksınız. Yapmanız gereken www.alacatikapariotel.com internet adresimizi ziyaret ederek, sizin için en güzel ortamlarda tatil yapmanızı sağlayacak otelleri bularak rezervasyon yaptırmaktır. Alaçatı, huzurun ve samimiyetin, rüya gibi bir tatilin tek adresidir.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla