Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2015, 17:08   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dreambox Uydu Hizmetleri



Dreambox Uydu Hizmetleri

Televizyon izlemek ülkemizde son derece gelişkin bir kültürdür. Her evde sayısı ikiyi bulan TV'ler hayatımızın halen daha vazgeçilmez parçaları. Peki son dönemlerde eskiye nazaran gözünüze çarpan bir değişiklik var mı? Şifreli kanallar, paralı yayına geçen programlar, uydu frekansları sürekli değişen kanallar hep sorun olmaktadır. Bu sorunlarla uğraşmamanız içinse size avantajlı bir fırsat sunuyoruz. Bu fırsatın ismi ip tv server. Bu sistem ile hiçbir ekstra ürüne gerek duymadan tek bir program yardımıyla tüm kanalları en düşük fiyata izleme fırsatı yakalayacaksınız. Uydu, çanak anten gibi araçlara ihtiyaç duyulmamaktadır.

Ip tv server ile çok cüzi miktarlara binlerce kanalı seyrederken ihtiyacınız olan tek şey kesintisiz bir internet bağlantısıdır. Eğer internet bağlantınız yoksa dreambox uydu alıcısı ile aynı fırsatı yakalayabilirsiniz. Sayısız kanal ve programı izlerken aynı zamanda Dreambox'ın sunduğu eşsiz fırsatlardan da faydalanmış olursunuz. Örneğin evinize geldiğinizde kaçırdığınız bir film olduğunu fark ettiniz. Üzülmeyin hala daha izleme şansınız var. Dışarı çıkmanız gerektiğinde maçı kaçırmak istemiyor musunuz? Ufak bir ayarla onu kaydedebilir ve daha sonra izleyebilirsiniz.

Ülkemizde futbol yayınlarının fahiş paralarla izlendiğini biliyoruz. Yüksek faturalarla bazı maçları izleyebildiğimiz düzenden sıkıldıysanız bu sistem tam size göre. Lig tv izlerken fatura tutarınızın en düşük seviyede kalmasını istemez misiniz? Dreambox ile Lig tv keyfini kaçırmamak için hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Eğer kesintisiz internet bağlantınız varsa bu kaliteli yayınları ve lig tv'yi ip tv server üzerinden talep edebilirsiniz.

dreamboxlive.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla