Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2015, 06:57   #1
antalyaklima
Keyifli~Üye
 
antalyaklima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 18 Haziran 2015
Mesajlar: 2
antalyaklima is on a distinguished road
Puanlar: 20, Seviye: 1
Puanlar: 20, Seviye: 1 Puanlar: 20, Seviye: 1 Puanlar: 20, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 29%
Etkinlik: 29% Etkinlik: 29% Etkinlik: 29%
Standart Antalya Klima (Klima Bakımı)

Teknolojiye giderek ayak uyduran modern evlerimizin olmazsa olmaz cihazlarından bir tanesi de klimalarımızdır.Yazın bulunduğumuz ortamın sabit ısıda kalmasına kışın ise dondurucu soğuklara karşı en zahmetsiz ve temiz bir ısınma cihazı olma özelliğinden dolayı klimalar evlerimizdeki ve iş yerlerimizdeki yerlerini güvenle korumaktadır.



Peki diğer ısınma ve soğutma yöntemlerinin içerisinde bu kadar önemli yer tutan klimalarımızın bakımlarını nasıl ve neden yapmalıyız?



Öncelikle klima sisteminin sorunsuz çalışmasının yolu, bakımlarının zamanında yapılmasından geçmektedir. Sistemdeki sorunların zamanında fark edilmesi ise klimanın ömrünü uzatmakta ve onarım maliyetlerini düşürmektedir.



Kullanmakta olduğunuz klimanızın periyodik klima bakım işlemini gerçekleştirdiğiniz takdirde, süreç içerisinde karşılaşma ihtimaliniz olan sağlık problemlerine de önem almış olursunuz. Tam verim ve performansla çalışan klimaların,mekanın havasındaki sağlığa zararlı mikroorganizmaları, pis havayı, toz parçacıklarını temizleme özelliğinden ötürü, bakımı yapılmamış klimanın çalıştığı mekanlar sağlık problemi oluşma açısından daha riskli alanlardır.Klima bakımını düzenli yaptırmadığınız takdirde sinüzit,alerji,astım,baş ağrısı gibi birçok yaygın hastalığa istemeden de olsa davetiye çıkarmış olup,sağlık konusunda çok çeşitli problemler yaşayabilirsiniz.



Klima bakımının sonuçları

-Performansı artar,

-Enerji tasarrufu sağlanır,

-Klimadan gelen istenmeyen kokular temizlenir,

-Düzenli bakım gören kompresörün ömrü uzar.

-Elektrik tesisatında oluşacak toksitlenmeler giderilerek önemli kazaların oluşması engellenir

-Oluşabilecek su sızıntıları tespit edilir

-Çeşitli solunum yolu rahatsızlıklarına yol açabilecek bakterilerden arındırılır.



Bütün bu faktörlerin yanı sıra yazın ve kışın farklı hava şartlarına maruz kalan klimalarımızın ısı transfer yüzeylerinde yıl içinde çeşitli tahribatlar yaşanmaktadır.Bu tahribatların oluşumunu engellemek ve mevsime göre gaz basıncısını yaptırmak hususunda da klimalarımızın bakımlarını alanında uzman servislere yaptırmanız gerekmekte olup,cihazınızı neyi neden yaptığını bilen usta ellere teslim etmelisiniz.



Antalya klima bakım servisi olarak yıllardır sektör içerisindeki sorunları ve ihtiyaçları bilip kendini bu ihtiyaçlar doğrultusunda yenileyip, geliştirmekte olan uzman bir servis ağıyız. Her türlü klima bakımı ve onarım konularında sizlerin ihtiyaçlarına hizmet etmekteyiz.



Sizlerde klimalarını usta ellere teslim etmek isterseniz Antalya klima bakım servisi olarak daima sizleri beklemekteyiz.




Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.
antalyaklima isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla