Konu: Led Ekran
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Haziran 2015, 21:13   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Led Ekran



Şu sıralar en çok konuşulan teknolojilerden biriside kuşkusuz LED ekranlardır. LED ekranlar sayesinde görüntü çözünürlük seviyesi giderek yükselmiştir. Hatta bazı LED Ekran tiplerinde görüntü gözümüzü bile yanıltabilmektedir. Adeta ekran içerisindeki ile gerçek dünya bir olmaktadır. Bu açıdan LED teknolojisi birçok firma tarafından önemsenmektedir.

LED ekran teknolojisi özellikle stadyum, büyük alışveriş merkezleri, dans zeminleri, mobilyalar ve daha pek çok yerde bu teknoloji kullanılmaktadır. Hem INDOOR hem de OUTDOOR olarak kullanılan bu sistem sayesinde reklamlar çok daha güzel bir şekilde sunulabilmektedir. Sadece reklamlar değil ayrıca vermek istediğiniz görüntüleri de çok rahat bir şekilde sunabilirsiniz.

Özellikle LED panel sistemlerinin tercih edilmesinin yanı sıra Tokyo LED panel sistemleri daha iyi sonuçlar vermektedir. Çünkü Tokyo LED panel sistemleri daha efektif bir görüntü sağlarken aynı zamanda elektrik açısından da tasarruf eder. Yani hem maliyeti azdır hem görüntü çözünürlüğü yüksektir. Bu sebepten dolayı da birçok işletme sahibi bu panel sistemlerini kullanmayı tercih eder.

LED teknolojisi her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bu anlamda firmamızda sizlere yardımcı olmaktadır. Eğer sizde işletmenize bu tarz bir panel sistemi kurdurmayı düşünüyorsanız, fakat bu konuda bilgi sahibi değilseniz, hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Böylece içinize sinerek istediğiniz LED panel sistemini satın alabilirsiniz. Ayrıca fiyatlarımızda oldukça uygundur.

Site adresi : http://www.ledekran.gen.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla