Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2015, 00:31   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Uzman Moda - Güzellik, Yaşam, Ünlü Resimleri



Ünlüler yaşamımızın bir parçası olduğu için onları takip etmek isteriz. Hatta bazı ünlülerin fanatik hayranları bile vardır. Bu hayranlar o ünlüler ile ilgili her bilgiye ulaşmak ve resimlerine bakmak ister. İşte bloğumuzda bu anlamda size yardımcı olarak birçok ünlüyü yakından tanımanıza yardımcı olur. Örneğin “Murat Dalkılıç kimdir?”, “Kaç yaşındadır?” ve “Nerede Yaşamaktadır?” gibi birçok soruya yanıt bulabilirsiniz.

Bunun yanında sitemizde ünlülere ait çok özel resimlerde yer almaktadır. Örneğin Özge Gürel resimleri gibi birçok popüler kişinin resimleri yer almaktadır ve sürekli olarak güncellenmektedir. Eğer sizde ünlüleri yakından takip etmek istiyorsanız, sitemiz size istediğiniz tüm bilgileri en iyi şekilde sunacaktır.

Sitemizin bir diğer güzel özelliği ise moda ve yaşam ile ilgili önemli ipuçlarını size vermesidir. Mesela “yüzdeki yararlardan nasıl kurtulurum” gibi birçok önemli soruya yanıt bulabilirken aynı zamanda bu senenin modalarını da yakından takip edebilirsiniz. Tüm bu konularda aradığınız kaliteli hizmeti sitemiz size en iyi şekilde sunmaktadır.
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla