Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2015, 00:56   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Glutensiz Ekmek Nedir

Düşük proteinli ve glutensiz ekmek, Türk sofralarının baş tacı olan klasik ekmeğin farklı bir sunumudur. Ekmek denilince artık akla sadece klasik ekmeklerimiz gelmemektedir. Bir sürü farklı türü vardır ve farklı biçimlerde pişirilmektedir. Hepsinin kendince özellikleri vardır. Glutensiz ekmeğinGlutensiz olması bu beyaz ekmeğin farklı olmasını sağlayan en önemli özelliğidir.
Glutensiz Un ile Ekmek Yapımı
Önce bir kapta mayayla ılık suyu ezin. Ardından un hariç geri kalan malzemeleri cam bir kâsede çırpın ve üzerine glutensiz un ekleyin. Ilıyan mayayı da ekleyip kabarmasını bekleyin. 200 derece fırında 20 dakika kadar pişirin. Fırından çıktıktan sonra üzerine fırçayla su sürüp bezle sarın. Sonra dilimleyip dolaba kaldırın.
Organik Temizlik Nedir
Hemen hemen hepimizin evinde bir sürü temizlik malzemesi vardır. Marketlerden satın aldığımız bu temizlik malzemeleri genellikle kimyasallar içermektedir. Bu kimyasallar bize ve çevremize pek çok zarar vermektedir. Bu zararı minimuma indirebilmek adına Organik temizlik malzemeleri üretilmektedir. Mesela geçenlerde bir dergide okumuştum.25 metrelik bir ağaçta yetişen ekonat meyvesi varmış ve bu meyve birçok temizlik alanında kullanılmaktaymış. Hem vücut temizliğinde sabun olarak hem de ev temizliğinde kullanılmaktaymış. Organik temizlik için en iyi örneklerde biri bu olsa gerek.

Daha fazla bilgi ve glütensiz ürün için Dogaevinizde.com | Organik Ürünler | Glutensiz Ürünler | Organik Gıda adresini ziyaret edebilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla