Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2015, 18:05   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Program İndir - Teknoloji ve Program Sitesi

Şüphesiz artık teknoloji hayatımızın bir parçasıdır ve sürekli takip edilmesi gerekilir. Bu anlamda bize doğru bilgileri sunacak blog siteleri özellikle ön plana çıkmaktadır. Tekno Teyze, bu anlamda en kaliteli ve doğru bilgileri bizlere sunarak birçok teknolojik gelişme hakkında bize bilgi vermektedir. Özellikle programlar ve internet hakkında öğrenmeniz gerekenleri en anlaşılır şekilde bizlere sunmaktadır.

Ayrıca program indirme özelliği de vardır. Yani birçok programı bu site üzerinden indirmeniz mümkündür. Bu sayede internette saatlerce arama yapmak zorunda kalmazsınız. Hemen Tekno Teyze’ye giriş yapar ve istediğiniz programı indirirsiniz. Bu özelliği bile siteyi çok sevmenizi sağlayacaktır.

Popüler birçok konu hakkında önemli bilgiler yer almaktadır. Örneğin son dönemlerde ön plana çıkan GTA 5 oyunu hakkında bilgiler elde edebilirsiniz. Buna ek olarak akıllı telefonunuzun güvenliği ve yazılım temizliği için Lionmobi programını detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Bunlar gibi daha pek çok program ve oyun hakkında öğrenmek istediklerinizi site üzerinden öğrenebilirsiniz.

Özellikle bilgisayar ve mobil cihazlar için gerekli olan birçok program hakkında önemli bilgiler elde edebilirsiniz. Hola Boost programı gibi programlara ulaşabilir, mobil cihazlarınızı çok daha efektif bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca öğrenmek istediğiniz pek çok programı bu site üzerinden öğrenebilirsiniz. Kısacası Tekno Teyze size en kaliteli programları ücretsiz olarak sunacak ve önemli teknoloji gelişmelerini takip etmenizi sağlayacaktır.

Program indirme adresi : http://www.teknoteyze.com/category/program-indir/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla