Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Haziran 2015, 20:36   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart İşte Benim Stilim All Star



Ekranların sevilen moda programı İşte Benim Stilim hakkında öğrenmek istediğiniz her bilgiyi sitemizde bulmanız mümkündür. TV 8’de yayınlanan programın fan sitesi olarak hizmet veren sitemizde gerek yarışmacılar gerekse de jüri üyeleriyle ilgili pek çok bilinmeyen bilgi mevcuttur. Hangi “kızlar nereden katılıyor”, “yarışmacılar kaç yaşında”, “kim kimi destekliyor”, “kim elendi” ve “kim yıldız aldı” gibi daha pek çok sorunun cevabını sitemizde bulabilirsiniz.

Ayrıca yarışmanın jürileri olan Ivana Sert, Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve Uğurkan Erez hakkında hiç bilmediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Yarışmayı çok daha yakından takip ederek sevdiğiniz yarışmacıları çok daha güzel bir şekilde destekleyebilirsiniz.

Ayrıca Eylül ayında başlayacak olan İşte Benim Stilim All Star yarışmasında yarışacak olan kızların kimler olduğuna göz atabilirsiniz. Her 3 sezondan 5 kızın gelmesi planlanan yarışmada Nur Bozar, Özlem Özden, Ayşenur Balcı ve Ayşegül Doğan’ın katılması kesinleşmiş olsa da yeni gelecek yarışmacıların isimlerini ilk olarak sitemizden öğrenebilirsiniz. Böylece yarışmaya çok daha yakından takip etme şansına erişebilirsiniz.

Site adresi : www.istebenimstilimfan.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla