Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2015, 16:51   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Agario Oyunu Oynamak İsteyenler Hazır Olun!

Son zamanların en gözde oyununu forumumuzda yeniden keşfetmeye ve oyunun püf noktalarını yakalamaya ne dersiniz? Agaroyna.com tarayıcısı üzerinden oynanan ve multi player tarzında olan bir oyundur. Fareyi ve klavyeyi en iyi kullanabilen agario oyununun galibi olur.
agar oynamak isteyen oyuncuların bu oyunda tek amaçları vardır. O da rakipleriniz sizi avlamadan küçük baloncukları bir bir toplamak ve karakterinizi büyütmektir. Sizden çok daha küçük olan rakiplerinizi avlamak bundan sonrasında size verilmiş hak olarak düşünün ve saldırın. agario pvp oyununda karakterinizi kocaman boyutlara geldiğinde usta klavye kullanıcısı olarak hemen “Space” tuşu ile bölünün ki yine çok büyük bir karakter olmuşsanız hemen “W” tuşuna basın ve rakiplerinize parçacıklarınızı gönderin. Böylelikle çok hızlı bir biçimde rakiplerinizi alt etmiş olacaksınız.
agario oyunu dünya çapında büyük bir hızla yayılmaya başlamış ve geniş ölçüde oyuncu kitlesi oluşturmuş durumda. Sitemize özel sunucu şeklinde eklediğimiz Agar.io PVP server modu ile yalnızca sitemizde bulunan kişiler tarafından oynanabilen ayrıcalıklı oyunun, mükemmel savaşçısı olmaya hazır mısınız? Oyun oynayabilmek için forumumuza gelmeniz yeterli olacaktır. Agar oynayan kişilerle keyifli bir şekilde vakit geçirmeniz sonucunda sizde bu büyüyen dalgaya katılma şansını yakalamış olacaksınız.
Siz artık küçük bir balon tanesi değil devasal bir agario balonu olduğunuzda keyfiniz katlanarak devam edecek ve bölünerek yeniden oyununuza devam etme şansını elde edeceksiniz. Haydi yeni rekorlara imza atmak için agario oyunu sitemizde sizleri bekliyor.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla