Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2015, 18:47   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Wordpress için otomatik fragman eklentisi

Yeni çıkacak olan filmleri ve dizileri yakından tanımak adına fragmanlara ihtiyaç duyarız. Özellikle son zamanlarda bu konuda hizmet veren birçok site mevcuttur. Fakat bu sitelerin birçoğunda yeterince kaliteli bir hizmet sunulamamaktadır. Dolayısı ile bu konuda ön plana çıkan siteler, varlıklarını sürdürebilecektir.

Trailerapi, Wordpress fragman sitesi olanlar için hazırlanmış harika bir eklentidir. Bu eklenti sayesinde fragmanları hiç olmadıkları kadar güzel bir şekilde sunabilmeniz mümkündür. Üstelik eklenti içerisinde birçok önemli fragman yer almaktadır. Yeni çıkan fragmanları da gene buradan takip etmeniz mümkün olacaktır. İstediklerinizi hemen sisteme yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu açıdan bu eklenti size çok yardımcı olacak ve zamandan kazanmanızı sağlayacaktır.

Güncel fragmanlar ile ilgili sıkıntı yaşamanıza gerek kalmayacaktır. Yeni çıkacak birçok filmi ve diziyi kolayca takipçilerinize ulaştırabileceksiniz. Jurassic World, Terminator 5 ve Fatih’in Fedaisi gibi birçok ünlü filmin fragmanını ilk siz yayınlayacaksınız. Bu sayede popülaritenizi hızlı bir şekilde arttırabileceksiniz. Üstelik bu hizmet sayesinde çok fazla vakit harcamayarak başka konulardaki işlerinize devam edebileceksiniz. Sitemizi ziyaret ettiğinizde bu eklenti ile ilgili çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylece sitenizi baştan düzenleyerek daha kaliteli bir altyapı oluşturabilirsiniz.

Adres : https://wordpress.org/plugins/trailerapi/
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla