Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Haziran 2015, 09:44   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İzmir Düğün Fotoğrafçısı - Düğün Hikayesi-Düğün Fotoğrafçısı



En mutlu olduğumuz anlarda, sevdiklerimizle doyasıya eğlenirken o anın tadı şüphesiz ki hiçbir şeye değişilmez ve tekrarı asla yaşanmaz. Ancak öyle bir şey vardır ki; o anı tekrar yaşamak mümkün olmasa da ölümsüzleştirebilirsiniz. O da hepimizin bildiği gibi anı fotoğraflamaktır. Linkimize tıklayarak www.photomoor.com hayatınızın en önemli anı olan evliliğinizin ilk basamağı düğününüzü fotoğraflayabilir, düğün hikâyenizi ve o güzel anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

izmir düğün fotoğrafçısı ile hayatınızı birleştirdiğiniz ve ölümsüzleştirmek istediğiniz anları, PhotoMoor farkıyla; ilk günkü gibi çocuklarınızla tekrar yaşayabilir, onların da bu güzel anlarınıza şahitlik yapabilmesini sağlayabilirsiniz. Photomoor, sizin aile olma yolundaki ilk anınızı fotoğraflayarak çocuklarınıza en güzel mirası bırakmanıza katkı sağlayacaktır.
Hayatınızı birleştirdiğiniz, hayatınıza anlam ve renk kattığınız ve bunu resmileştirdiğiniz düğünde size ileride mutluluğunuza şahit olacak tek şey düğün fotoğrafçısı fotoğraflarıdır. Eşiniz ile nasıl tanıştığınız, nasıl hayatlarınızı birleştirdiğiniz ve yuva kurmanın size vermiş olduğu mutluluğu, bakışlarınız gülüşleriniz ortaya koyar. Bakışlarınızdaki, gülüşlerinizdeki mutluluğu en doğal haliyle, tüm sıcaklığıyla ortaya koyabilen ve hayatınızdaki renkleri yüzünüzden okuyan onları fotoğrafa yansıtan, düğün hikayesi farkı ile mutluluğunuza ve hikâyenize Photomoor ile tüm fotoğrafa bakanlar tanıklık etsin. Bütün kelimeler ile anlatılmayacak sadece Photomoor ile anlatılacak bu fotoğraflarınızı evinizin en güzel köşesinde tutabilir her daim o anın mutluğu içerisinde olabilirsiniz.


Site Adresi : http://www.photomoor.com

Facebook sayfası: http://www.facebook.com/PhotoMoor
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla