Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2015, 17:15   #1
38hakan
Keyifli~Üye
 
38hakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mayıs 2015
Mesajlar: 50
38hakan is on a distinguished road
Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1 Puanlar: 1.280, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Sesli kameralı chat sohbet

Seslichat uzun yıllar önce kurulmuş, Kullanıcılarına ve üyeleri ücretsiz sohbet eğlence imkanı sağlamaktadır, Seslimod olarak modunuzu sesli yapıp muhteşem chat kategorilerinde baylarla ve bayanlarla keyıfli anlar yaşayın, Kameralı sesli chat olanağı ile insanlara kendinizi gösterebilir ve sesinizi duyurabilirsiniz, Bu keyıfli chat aracı ile cok sayıda arkadaş edinerek çevrenizide genişletmiş olursunuz.

Seslisohbetseviyeli konuları içeren paylaşımlardır, Çünki bu siteler de her yaşta bay ve bayan olgun insanlar vardır, Bu nedenle sohbet paylaşımları yaparken seviye konusuna dikkat etmeniz gerekir. Günübirlik hayat yaşayarak ertesi güne farklı konular ve değişik ortamlarla karşılaşabilirsiniz.

Sesli Sohbetgoogle arama motorunda her gün binlerce kişi tarafından aranan kelimedir, Bu kelimede çok sayıda anahtar kelime vardır, İnsanlar bu anahtar kelimeler sayesinde her defasında farklı sitelerle karşılaşmakta, Buda yeni arkadaş, yeni dostlar demektir, Her sitenin kendine özgü sohbet tarzı vardır, Hepsinde farklı paylaşımlar yapılır. Sesli görüşme yapılabilecek en ideal mekanlardır.

Yalnızsanız, Bir arkadaşa ihtiyacınız var ise mutlaka Sesli chat mekanlarını deneyin, Bu yerlerde gerçekten içten samimi sıcak dostluklar kurabileceğiniz dürüst insanlar vardır, Aşk ve sevgili gibi duygusal hayatlar da yaşanmaktadır. Dünyanın neresinde olursanız olun internetin olduğu her yerden bu Sesli chat sohbet mekanlarına ücretsiz ve üye olmadan çok rahat giriş yapabilirsiniz, Yapmanız gereken tek şey aktivex yüklemektir, Bunun içinde hiç ödenek ödemeyeceksiniz, Sadece 2 dakikanızı ayırıp yüklenmesini bekleyeceksiniz, Sonrası kolay zaten, Şimdiden hoş sohbetler dilerim.

Konu 38hakan tarafından (28 Haziran 2015 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası
38hakan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla