Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2015, 03:08   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bursa Mermerit



Bursa Mermerit

Mermer tozu ve polyester ille hazırlanan karışımın kalıplara dökülerek reaksiyon sonucunda istenilen şekilde katılaşması sağlanılan cisimlere mermerit denilmektedir. Genellikle mutfak tezgâhlarında tercih edilen mermerit Bursa mermerit tarafından sınırsız renk ve model seçenekleriyle yapılmaktadır. Kullanım özelliğinin kullanıcıya sağladığı en önemli avantajlarından biri olan, asit, yağ vb. dış etkenlerden etkilenmeyerek, yüzeyinin gözeneksiz olması ile leke oluşmasını engellemesi ve kir bakteri oluşumlarını uzak kılması olması nedeniyle banyo, lavabo dışında duvar kaplama, Wc lavabo ve kuaför tezgâhlarında da tercih edilmektedir.

Bursa mermerit tezgah ihtiyaçlara, beklentilere ve isteklere kaliteli çözümlerle cevap sunarak, müşteri memnuniyetinin maksimum bir çizgide sürekliğinin yaşanmasını sağlamaktadır. Sektörel bazda müşterilerine en iyi hizmeti veren firmamız, modern çalışma olanaklarını müşterilerine konfor niteliğinde sunarak, kurumsal firma olma özelliğini kusursuzca taşımaktadır. Günümüzde modern mutfakların tasarlanmasında tercih oranı yüksek olan mermerit seçeneklerinde, değişen yenilikleri bünyemizde güncel olarak barındıran firmamız, her yeniliğini ilk olarak müşterimiz tarafından elde edilmesini sağlamaktadır. Standart ölçülerden uzak mutfağın ölçülerine uygun şekilde hazırlanabilen mermerit tezgâhları firmamız uzman çalışan personeliyle anında ele alarak en doğru sonuçların yaşanmasını sağlamaktadır.

Bursa mutfak tezgâhı kaliteli ve güvenilir hizmet politikasıyla satış sonrası teknik desteği ve müşterilerin aradığı özellikler arasında ilk sırada yer alan ürün garantisini güvenle sunup, ihtiyaçların her istekte cevap bulmasını sağlamaktadır.

Site: www.bursamermeritci.com

bursamermeritci.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla