Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Haziran 2015, 19:04   #1
Teknolojikimam
Keyifli~Üye
 
Teknolojikimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Haziran 2015
Mesajlar: 59
Teknolojikimam is on a distinguished road
Puanlar: 877, Seviye: 1
Puanlar: 877, Seviye: 1 Puanlar: 877, Seviye: 1 Puanlar: 877, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Ramazan bayranı’ında aracınız hazır mı ?




RAMAZAN BAYRANI’INDA ARACINIZ HAZIR MI ?

Bilindiği üzere ramazan ayının da ortalarına geldik, oruçlarımızı da tutmaya devam ediyor. Bu güzel günlerin hemen ardında, Ramazan Bayramı sevincini yaşayacağız, kimimiz memleketine, kimimiz tatile gidecek. Bundan dolayı aracı olmayanlar için oto kiralama şirketlerine yöneleceklerdir. Araç olmadan bir yerlere gitmenin zorluğunu, hele ki bir kalabalık aileniz var ise, çok sıkıntılar yaşayabileceğinizi hepimiz iyi biliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu konuda yine sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
Gaziantep’li hemşerilerimize ve memleketi için ziyarete gelecek olan misafirlerimize Gaziantep Oto Kiralama hizmeti ile yardımcı oluyoruz. İstediğiniz son model, dizel, binek araçlar ile ister memleketinize, ister tatil için ve diğer durumlar için araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Ekonomik, ucuz araçlarımız ile birlikte hizmetinizde. Gaziantep Kartal Oto Kiralama, Bayram da sizlere yardımcı olmaktadır. Bayram sabahına kadar firmamızdan araç kiralayabilirsiniz. Sizleri havaalanından karşılayabilir, VİP hizmetlerimiz ile de yanınızdayız. Bayramı ailenizle en mutlu geçirmeniz için, bizlerde sizlere bu konuda yardımcı olup, bu çorbada bizim de tuzumuz olsun isteriz.
Araç kiralama şirketleri arasında, Gaziantep’te faaliyet gösteren firmamız , Kartal Oto Kiralama, her zaman memnuniyetle seçilen bir Gaziantep rent a car firması olmakla birlikte, Ramazan Bayramızını en içten dilekler ile kutlar, aileniz ile birlikte en mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi temenni eder.
Saygılar
Gaziantep Kartal Oto Kiralama
Teknolojikimam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla