Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2015, 07:28   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Selfie Çubuğu



Selfie Çubuğu

Fotoğraf dünyasına benzersiz bir yeniliği getiren teknoloji, popüler olarak selfie adı altında öz çekim yapabile konforunu sunmaktadır. Kimsenin yardımına ihtiyaç duyulmadan istenilen an rahat çekimlerin içerisnde yer almasını sağlayan selfie çekimleri, en geniş manzaralarda yer alınma isteklerine selfie çubuğu yeniliği ile daha kullanışlı hale getirilmiştir. En geniş açıları tek bir kareye sığdırılmasını sağlayan bu araçlar, bluetooth özelliğiyle saniye ayarlanmasına gerek kalmaksızın tuş ile çekimlerin gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

Selfie çubuğu kullanımı, telefonun fotoğraf çekme düğmesini aramaktan ve düzgün bir açıyı elde etme sorunlarından bireyleri uzaklaştırarak yaşanılan anın anında kusursuz yansımasını sağlamaktadır. Çubuğun tutma bölümünde yer alan küçük bir tuş ile istenilen açı zorlanmadan elde edilebilmektedir. Kablolu selfie çubuğu kullanımında telefona direk olarak kablo aracılığıyla bağlanarak takıldığı anda selfie çekimleri gerçekleştirmektedir. İstenilen zamanda da çıkarılarak normal çekimlerin devamı da sağlanmaktadır. Kullanımın basit olması nedeniyle sadece selfie çubuğunda yer alan kablonun telefona bağlanması işlemini gerektirmektedir. Kablosuz kullanımıysa tek tuş kulanım özelliğini sunmaktadır. Selfie çubuğu toptan satışlarımızla istenilen sayıda istenilen selfie çubuğunu online şeklinde satın alabilirsiniz.

Toptan selfie çubuğu olanaklarında müşterilerimize, profesyonel selfie çubuğu, bluetooth selfie çubuğu dışında zoom özelliğine ve kumandalı kullanım özelliğine sahip olan selfie çubuklarına da yer verilmektedir. Avantajlı toptan fiyatlarının sunduğu imkânlardan sizlerde yararlanabilirsiniz.

selfie-cubugu.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla