Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2015, 14:57   #1
fotografcilik
Keyifli~Üye
 
fotografcilik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Ekim 2014
Mesajlar: 5
fotografcilik is on a distinguished road
Puanlar: 540, Seviye: 1
Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1 Puanlar: 540, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 43%
Etkinlik: 43% Etkinlik: 43% Etkinlik: 43%
Standart Foto Life Akademi Fotoğrafçılık Kursu



Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Fotoğrafçılık Kursu Foto Life Akademi

Fotoğrafçılığı en ince ayrıntılarına öğrenmek, yeteneklerinizi keşfetmek, hobinizi profesyonelliğe taşımak ve adından söz ettiren bir fotoğrafçı olmak için en iyi fotoğrafçılık kursu Foto Life Akademi ailesiyle tanışın!

Foto Life Akademi, alanında uzman eğitmenleri, temel ve mesleki atölyeleri, etkinlik ve gezi hizmetleri ile fotoğraf meraklılarına farklı bir kurs anlayışı sunmaktadır.
Foto Life 2012 yılında alanında uzman fotoğrafçılar ve eğitmenler ile metin yazarları, sanat yönetmenleri, kurgu operatörleri gibi geniş bir kadro eşliğinde eğitim alanında kişi ve kurumlara özgün çözümler sunmak ve eğitim vermek için kurulmuştur.
Başarılı olmanın sırrının profesyonel bir kadroyla çalışmak olduğuna inanan ekibimiz, 2014 yılına gelindiğinde İstanbul’un farklı noktalarında yaratıcı, özgün ve ayrıcalıklı eğitim programları ile bu alandaki gücünü katlamıştır. Profesyonel fotoğrafçılar yetiştirmek ve firmaların görsel iletişim ihtiyacını sağlamak için detaylı eğitim programı, uzman eğitmen kadrosu ve son teknolojiye sahip teknik ekipmanları bir araya getirmiştir.




Foto Life Akademi Temel Seviye Fotoğrafçılık Eğitimi

Fotoğraf çekmek bir keyif işidir. Anı yakalamak ve hayatı fotoğraf karelerine aktarmak kişiye mutluluk katar. Fotoğrafçılık kursu Temel Fotoğraf Eğitimi fotoğraf çekmenin keyfine bir an önce başlamak isteyenler işin uzmanı profesyoneller tarafından hazırlandı.
Profesyonel Fotoğraflar Çekmek Artık Hayal Değil!

Teori ve uygulamanın birleştiği bu programda fotoğrafın renkli dünyasına hızlı bir şekilde adım atacaksınız. Temel fotoğrafçılık kursları, makine seçiminden objektif türlerine kadar fotoğrafın A’dan Z’ye bütün teknik bilgilerini öğretiyor. 3. haftadan sonra uygulamalı eğitimler ile profesyonel fotoğrafçılıkla tanışacaksınız. Ayrıca fotoğrafçılık kursu fiyatları hakkında merkez şubemizi arayıp bilgi alabilirsiniz.

Fotoğrafa yeni başlıyorsanız bu atölye tam size göre…

5 hafta süren Temel Fotoğrafçılık dersi, sadece dinleme ve not alma şeklinde değil, anında uygulama yaparak fotoğrafı öğrenmek, öğrenirken de bol bol fotoğraf çekmenin ayrıcalığını yaşatıyor.




İçinizdeki Fotoğrafçıyı Keşfedin!

Hepimizin içinde yatan bir fotoğrafçı var. Şimdi onu ortaya çıkarma zamanı! Çocukluk ve gençlik hobisi olan ancak zamansızlık, okul ve iş koşuşturmacasından dolayı ertelenmiş olan fotoğrafçılık hobinizi gün yüzüne çıkarıyoruz. Foto Life ile artık kendinize bahane aramayı bırakacak, yıllardır arzuladığınız eğitimi alacaksınız. İçinizdeki fotoğrafçıyı keşfedin!



Foto Life Genel Merkez

Adres: Kartaltepe Mahallesi Alpay İzer Sokak No: 4 Bakırköy – İSTANBUL
Tel: 0212 570 60 77
Kurumsal GSM: 0 549 550 30 98
E mail: [email protected]
Web: www.fotografcilikkursu.com.tr

fotografcilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla