Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Temmuz 2015, 18:15   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ücretsiz Kargo ve Sürpriz Hediyeler



İlginç bir hediyeyi bulmak eskisine göre çok daha zordur. Çünkü artık hediyeler klişeleşmeye başlamıştır ve herkes birbirine ne alacağını az çok tahmin edebilmektedir. İşte tamda bu noktada Pelitim size yardımcı olarak en güzel hediyeleri bulmanızı sağlamaktadır. Üstelik birçok güzel fırsat ve kampanyayı da beraberinde sunmaktadır. Pelitim bünyesinde ilginç ürünler ile müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Hediyelik ürünler almak için de tercih edeceğiniz bu sitede öncelikle ilk göze çarpan olay tüm ürünler içerisinden, 5 ürün aldığınızda, extra olarak 1 ürün daha sizlere hediye olarak vermesidir. Buna ek olarak alacağınız tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Yani bir ürün alsanız dahi kargo ücreti istenmeyecektir. Bu sayede çok daha rahat bir şekilde ürün sipariş edebileceksiniz.

Sitede özellikle kozmetik üzerine birçok ürün vardır. Hatta öyle ki 8000 çeşit kozmetik ürünüyle lider durumdadır. Yani aradığınız kozmetik ürünlerini bu sitede kesin bulacağınıza emin olabilirsiniz. Ayrıca aldığınız ürünleri 14 gün içerisinde geri iade edebilme hakkınızda vardır. Bu durumda güveni giderek arttırmaktadır. Alacağınız ürünlerin ödemesinde de çeşitli kolaylıklar sağlanarak sizlere yardımcı olunmaktadır.

Kredi kartına taksit imkânı sayesinde rahat bir şekilde ödemeniz sağlanırken ayrıca alacağınız ürünlere ait birçok bilgi satın alma aşamasında müşteriye verilmektedir. Sormak istediğiniz sorular içinde ayrıca müşteri temsilcileri ile konuşma imkânınız vardır. Ayrıca müşterilere satış ortaklığı gibi bir kar payı da sunulabilmektedir. Tüm bu özellikleri Pelitim’i en çok beğenilen online hediyelik eşya mağazası yapmaktadır.

Site adresi : www.pelitim.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla