Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2015, 02:43   #1
alikemal2423
Keyifli~Üye
 
alikemal2423 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Mayıs 2015
Mesajlar: 11
alikemal2423 is on a distinguished road
Puanlar: 135, Seviye: 1
Puanlar: 135, Seviye: 1 Puanlar: 135, Seviye: 1 Puanlar: 135, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 57%
Etkinlik: 57% Etkinlik: 57% Etkinlik: 57%
Standart En İyi Medyumlar

İnsanların geçmiş olsun günümüzde olsun problemlerine çözüm bulmaları amacıyla başvurdukları ve aynı zamanda günümüzde de olsun pek fazla kişinin yardımına ihtiyaç duyulan medyumlar, maalesef her işte olduğu gibi bu alanda da çoğalan düzme çok fazla medyum var olmasından ötürü hak ettikleri saygıyı görmezler. Zira gerçek olan herhangi bir medyum, kendisine sunulan bazı aşırı hususi yeteneklerle kişilerin isteklerini karşılamayı ve onlara bu uğurda yardımcı olmayı amaçlarlar.

Ama bütün derdi insanları kandırmak olan şahsını medyum olarak tanıtmakta olan sahtekârlar için ve bu gibi sahte kişilerin insanların içinde oldukları durum ve yaşamış olduğu problemlerin önemi yoktur amaç yalnız kişileri aldatmaktır. Bu gibi kişiler için tek önemli olan şey sadece maddi veya manevi çıkar sağlamaktır. Bu tip kişilerle tanışıp aldatılmış insanlar her medyum aynı karakterde diyerek çevrede gerçek medyumların olduklarını unutarak medyumluk mesleğini kötülerler.

Medyumluk ile alakası olmayan bu gibi insanlar her ne kadar bilinseler de farklı isimlerle kişileri aldatmaya devam etmektedirler. Bu sebeple burada yapılabilecek tek şey iletişime geçtiğiniz medyum hakkında bilgi edinin. Her şeyden önce gerçek medyumlar çok fazla bilgiye deneyime hatta bazı özel yeteneklere sahiptir bu konuda yeterli olduğuna inandınız mı, konuşması ile güven veriyor mu birçok kişi konuşmasını dahi beceremez gibi konular için araştırma yapılması gereklidir. Bu kadarı ile yetinmeyip, medyum şikâyetsiteleri, yapmış olduğu çalışmalar ve çalışmalar için yapılan yorumlar.

Bu konuda gerçek medyumlar, vaziyetiyle ve işinde başarısı ile birlikte kendisini belli edecektir ve sorun sıkıntılarından ötürü yardımına ihtiyaç duyan insanlara güven aşılar.
alikemal2423 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla