Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Temmuz 2015, 21:19   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Phantomers Açık Beta

Selam Herkese,
İnternette gezerken Phantomers diye bir oyunun reklamlarını gördüm. Wolfteam, Pointblank gibi bir fps oyunu. Araştırdım biraz oyun hem eğlenceli hem de profesyonel işi gibi duruyor. Harita tasarımları olsun, grafikler olsun, silahlar falan olsun gayet iyi. Birde diğer fps oyunlarından farklı olarak her karakterin ek becerileri var. İşte taramalı makinedir, özel bombadır, özel silahtır falan oldukça çeşitli görünüyor.
Oyunun sitesine baktım. 7 Temmuz’da açık betası varmış. Açık betayada özel olarak etkinlikler hazırlamışlar. Gördüğüm kadarıyla 5-6 farklı etkinlik var. Yalnız etkinliklerden birinde MSI gaminglaptop’ı veriyorlarmış kazanan oyuncuya. Laptop’ı görünce gaza gelmedim değil tabi. Kim gelmezki?
Neyse asıl söylemek Wolfteam’den bu oyuna geçiyorum ben. Wolfteam baydı zaten, her yer hile. Pointblank desen saçmalığa bağladı. Yeni bir fps oyunu olarak Phantomers’ı denemekte fayda var.
Ayrıca oyunda klan sistemi var. Oyunun ilerleyen aşamalarında da klan vs klan mücadeleleri eklenecekmiş. Bunun için bir klan kuracağım. Phantomers oynayıp, klanıma katılmak isteyen herkes bana oyun içerisinden yazabilir. Karakter ismim xTR-LastShip olacak. Direkt pm atarsınız bana. Bu arada klanın ismi de Kanunsuzlar olur heralde.
Bir de oyun hakkında ekstra bilgi almak isteyenler Phantomers - Yeni Nesil Taktiksel FPS oyunu adresine bir uğrasınlar. Site güzel, gezersiniz bol bol.
Hadi eyvallah.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla