Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Temmuz 2015, 22:00   #1
Teknolojikimam
Keyifli~Üye
 
Teknolojikimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Haziran 2015
Mesajlar: 59
Teknolojikimam is on a distinguished road
Puanlar: 877, Seviye: 1
Puanlar: 877, Seviye: 1 Puanlar: 877, Seviye: 1 Puanlar: 877, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Seolog Arama motoru optimizasyonu (SEO) hizmetleri SEOLOG Seo Danışmanlığı hizmetle

Günümüz de arama motoru optimizasyonu yani diğer adıyla SEO günden güne değerini arttırmaktadır. Firmalar, şirketler artık Seo Danışmanlığı hizmetleri alarak ürünlerini Google, Bing ve Yandex gibi büyük arama motorlarında üst sıralara çıkartma yarışına girmiş durumdadırlar. Siteniz için özgün seo taktikleri ile kaliteli hizmetler alarak, seçilecek uzman bir seo danışmanı ile arama motorlarında üst sıralarda yer almanız mümkündür. Tabi bu işlerin başında biraz maddiyat gerekmektedir. Parasız hiçbir şekilde seo düşünülemez. Size şimdi ÖZGÜN SEO İPUÇLARI'ndan bahsedeceğiz;
Bu ipuçlarından kastımız en iyi bilinmesi gereken seo teknikleri’dir. SEO bildiğiniz gibi en iyi internet reklamları arasında artık gösterilmektedir. Ve önemi gün geçtikçe daha çok artmaktadır. Bu hızla yükselen Arama motoru pazarında yer kapmanız sizin için çok önemlidir. Rekabet almış başını gidiyor. Artık gücü olan diye tabir etmek daha doğru olacaktır. Beklide taklitler onlarca karşımıza çıkabilir, ama bunlar arasında SEO’yu en iyi bilenler yer almaktadırlar.
Web sitesi yaparken, sadece gösterişi güzel olan bir tasarım ortaya çıkarmayın. Web sitenizdeki kullanılan kodlama, içerik ve tasarım Arama motorlarına özellikle Google arama motoruna uygun olması gerekmektedir.
Ayrıca Web sitesiyle bitmemektedir. SEO için inceden ayrıntıya girmek gerekmektedir. Önemli bir husus ise, içerikler % 100 yüz özgün olması ve düzenli olarak güncel tutulmasıdır. Google gözünde en önemli hususlardan birisidir.
Bu saydığım özelliklere dikkat etmeniz SEO konusunda size % de 80 yeterli olacaktır. Backlinklerin her ne kadar günden güne değeri düşse de, özgünlük ile beraber sitenize programlı bir şekilde içerik eklemeniz gerekmektedir. SEO konusunda kafanıza takılan her türlü sorulara web sitemizde bulabilirsiniz. Sitemiz: Seolog.gen.Tr
Teknolojikimam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla