Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2015, 00:12   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Fark Tesisat - Profesyonel Su Tesisatçısı



İnternet üzerinden her türlü işimizi gidebildiğimiz günümüzde artık birçok kişinin gün içerisinde yaşadığı ve büyük bir sorun olan su kaçağı gibi sorunlar da internet üzerinden çözebiliyoruz. Fark Tesisat, sayesinde evinizin tesisat sisteminde meydana gelen her türlü arızalar giderilmekte bayatlayan, eskiyen ve değişmesi gereken malzemeler sizlere belirtilerek sorununuzun tekrar yaşanmaması için de önemler alınmaktadır.

Fark Tesisat, profesyonel su tesisatçısı çok sayıda kişiden oluşan ekibi ile birlikte evinize gelerek yaşamış olduğunuz sorun hakkında sizden bilgi almakta ve daha sonra da sorunun kaynağını bulmak için çeşitli testler yapmaktadır. Lavabolarda meydana gelen tıkanıklıkları gidermek için de tıkanıklık açma hizmeti vermekte olan Fark Tesisat evinizde meydana gelen tesisat sorunlarını çözmekte aynı zamanda ilerde oluşabilecek çeşitli tesisat sorunları için önlemler almaktadır. Bu sayede evinizdeki eşyalar ilerde tekrar zarar görmemiş ve sizler de bu tür sıkıntıları evinizde tekrar görmemiş oluyorsunuz.

İnternet sitesi üzerinden müşterilerine destek sunan Fark Tesisat aynı zamanda petek temizliği gibi hizmetler de vermektedir. Evinizde bulunmakta olan petekler yıllardır süren kullanımınız sonucunda iç kısımları kirlenir. Bu sebeple peteklerin daha iyi ısı verebilmesi ve daha uzun ömürlü olması için petek temizliği gibi bakımların yapılması gerekir. Bu ve bunun gibi işçilik gerektiren tesisat işlerinizi profesyonel su tesisatçısı ekibiyle hizmet vermekte olan Fark Tesisata kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

Site adresi : www.farktesisat.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla