Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Temmuz 2015, 05:30   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Adreseyemek.com Cinemaximum Sinema Bileti Kampanyası



Artık yemeklerinizi çok daha rahat bir şekilde dışarıdan online sipariş edebileceksiniz. Eğer sizde aç olduğunuzda yemek yapmaya üşeniyorsanız ya da o anki durumda acil yemek için acil bir çözüm arıyorsanız, Adreseyemek sitesini ziyaret ederek seçtiğiniz restorandan istediğiniz yemeği sipariş edebilirsiniz. Başkalarıyla muhatap olmanıza gerek yoktur. Siz siparişinizi girersiniz ve yemeğiniz kapınıza kadar gelir. İster kredi kartınızla internetten isterseniz de kapıda ödemenizi gerçekleştirirsiniz.

Ayrıca yemek siparişi siteleri arasında giderek yükselen Adreseyemek, sizlere birçok farklı fırsatı da beraberinde sunuyor. Site üzerinden yapacağınız 2 adet 10 TL ve üzeri alışverişinizde ücretsiz Cinemaximum’dan sinema bileti kazanıyorsunuz. Oldukça karlı olan bu hizmet sayesinde hem yemeğinizi yiyorsunuz hem de muhteşem bir sinema izleme fırsatını yakalıyorsunuz.

Şuan sadece İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’de hizmet veren Adreseyemek, giderek büyümeye devam ediyor. Çok yakın zaman içerisinde tüm Türkiye’nin faydalanacağı bu sitede kolay bir şekilde yemeklerinizi sipariş edebileceksiniz. Ayrıca dönem dönem sizlere sunulan onlarca fırsattan da yararlanma şansını elde edeceksiniz. Böylece çok daha uygun fiyatlara yemeklerinizi yerken aynı zamanda oldukça güzel kampanyalar ve fırsatlardan yararlanabileceksiniz. Üstelik bu hizmeti kullanmak için hiçbir ücrette ödemeniz gerekmeyecek.

Site adresi : www.adreseyemek.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla