Konu: DiziBu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2015, 18:02   #1
icerikyazdir
Keyifli~Üye
 
icerikyazdir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Temmuz 2015
Mesajlar: 14
icerikyazdir is on a distinguished road
Puanlar: 142, Seviye: 1
Puanlar: 142, Seviye: 1 Puanlar: 142, Seviye: 1 Puanlar: 142, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 71%
Etkinlik: 71% Etkinlik: 71% Etkinlik: 71%
Standart DiziBu

Gelişen teknoloji, iletişim çağı internetin aktif olarak kullanılıyor olması insanların istek ve beklentilerinin değişmesi durumu birçok yeni girişimin ortaya konulmasına sebep olmuştur. Artık hayatımızın her alanında interneti gerekli bir ihtiyaç olarak görmekteyiz. Öyle ki internet artık cebimizde taşıdığımız telefonlara kadar inmiştir. Önceleri anlatılan masallara göre televizyon ilk çıktığında herkes şaşırmıştı. Şimdi televizyonlar evimizin aksesuarı olmaya başladı. İnternet aracılığıyla istediğimiz herhangi bir konuya, herhangi bir isteğe anında ulaşabiliyoruz. Bir haber okumak istediğiniz de o anın en güncel son dakika haberlerini bir tıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu kadar büyük bir kolaylığın faktörü olan internet artık herkesine evinde başköşe de durmaktadır. Eskiden televizyon karşısında bugünkü dizinin bölümünü kaçırmamak için bütün ev işlerini bırakan ev halkı vardı. Gelecek bölümü heyecanla bekleyen ve kaçırdığı bölümü tekrar kısmından yarım yamalak anlamaya çalışanlar. Sinema izlemek için Sinema salonundan başka seçeneği olmayanlar. Şimdi durum değişti internet sayesinde dizilerimizi istediğimiz saatte istediğimiz yerde ve istediğimiz şekilde izleyebiliyoruz. Sinemaya bir tık uzaktayız. Yani artık Online dizi izle internet sayfalarından dizilerimizi izleyebiliriz.
Dizi sektörü televizyonların vazgeçilmez bir izleyici kitlesi oluşturmuş en cazip işlerdendir. Dünya ve Türkiye de dizi sektöründe çok paralar kazanan ve ünlü olan insanlar vardır. Dizi sektörü bu kadar çok hayran kitlesi varken televizyonlardan günlük programlar şeklinde izlenilmesi haksızlık olurdu. İnternet aracılığıyla artık oturduğumuz yerde istediğimiz dizinin istediğimiz bölümünü izleyebiliriz Bunun için dizibu.com ideal bir internet adresi, siz izleyicilerine hd kalite de son hız da istediğiniz dizinin istediğiniz bölümünü izleme fırsatını sunmaktadır. Dizi.bu sayfasına girdiğinizde online olarak yerli diziler ve yabancı dizileri izleme fırsatını sunmakta dizibu.com da dizilerin geniş özetlerini, tekrar bölümlerini ve bütün yayınlanan bölümlerini izleyebilirsiniz. Yerli diziler dışında yabancı dizileri de dizibu.com da online yabancı dizi izle sayfasından rahatlıkla izleyebilirsiniz. Dizibu.com siz izleyicilerine hiçbir ücret talebinde bulunmadan tamamen ücretsiz olarak bu fırsatı sunuyor. Sizde dizibu.com la sevdiğiniz vazgeçemediğiniz izleyemediğiniz dizilerinizi rahatlıkla izleyin. Maalesef televizyonlarda bir dizi izlerken diğerini kaçırıyoruz sonra öbür dizi izliyor izlediğimiz dizileri unutuyoruz. Yani dizilerin çoğunu yarım yamalak izliyoruz. Kısım kısım izleyebiliyoruz. Ama dizibu.com sayesinde istediğiniz diziyi istediğiniz saatte izleyeceğiniz için böyle bir sıkıntınız kalmayacak, işleriniz halledip molalarda dizinizi açıp tekrar işe döndüğünüzde dondurup kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Dizibu sitesi içerisinde bulundurdu zengin dizi arşivi ile size unuttuğunuz ama izlemeye istediğiniz dizileri de sunar. Nostalji rüzgarıyla dizibu sayesinde tanışın. Geçmişim güzel izlerini günümüze taşımak için oldukça güzel bir fırsat bunun için dizibu.com a mutlaka girip dizileri buradan bulup izleyin. Dizi bu izleyicilerin konforunu düşündüğünden dizilerinizi ekran boyutuna göre küçük büyük ve hd kalitelerini siz belirleyebilirsiniz. Dizibu da sadece diziler olmadığı gibi sezonun en iyi filmleri aksiyondan korkuya bilim kurgudan macera ya her türlü filmi bulabilirsiniz. Ödüller almış ünlü oyuncuların eşsiz kadrolarından oluşan güzel filmleri dizibu sayesinde hemen oturduğunuz yerden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Kendi öze dünyanızda sinema dünyanızı yaratabilirsiniz. Dizibu da zengin ses kalitesi ile sizlere gerçek bir sinemadaymış hissi verir. Eğer film izlemeye doymuyorsanız dizibu dan filmlerinizi indirip kendi bilgisayarınızdan da izleyebilirsiniz. Dizibu dizi ve sinema dünyasının seçkin yapıtlarıyla seyircilerinden hiçbir beklentisi olmadan bu eşsiz imkanı sunmaktadır. Dizibu dizi izle, sinema izle sekmelerinden kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Arama butonuna istediğiniz dizi veya filmi yazıp seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. İyi seyirler.
icerikyazdir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla