Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Temmuz 2015, 19:25   #1
icerikyazdir
Keyifli~Üye
 
icerikyazdir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Temmuz 2015
Mesajlar: 14
icerikyazdir is on a distinguished road
Puanlar: 142, Seviye: 1
Puanlar: 142, Seviye: 1 Puanlar: 142, Seviye: 1 Puanlar: 142, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 71%
Etkinlik: 71% Etkinlik: 71% Etkinlik: 71%
Standart Alüminyumda zirvede olan firma

Alüminyum, sünek bir ****l olarak bilinmesi ile birlikte gümüş renge sahiptir. Doğada genellikle boksit cevheri halinde bulunmaktadır. Oksidasyona karşı üstün bir dirence sahip olması ile bilinmesinin yanı sıra endüstrinin birçok alanında vazgeçilmez bir madde olarak kabul edilmektedir. Ayrıca milyonlarca birbirinden farklı ürünün yapılmasında kullanılmakta ve Dünya ekonomisinin en önemli gelir kaynağı olarak çok eski tarihlerde Yunan ve Roma halkının kan durdurucu ve damar büzücü görevini görmesi için kullanılan bir madde olarak bilinmesi ile birlikte günümüzde tıbben hala kan durdurucu ve damar büzücü görevi ile kullanılmaktadır. Yerkabuğun da bulunan bu ****l aynı zamanda serbest halde de bulunmaktadır. Fakat serbest halinde çok nadir bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü bir zamanlar altından bile daha çok değer verilmesi ile birlikte. Alüminyum profil Ticari olarak yaklaşık 100 yılı aşkın bir zaman önce kullanılmaya başlanmaktadır. Alüminyum, ilk buluş yıllarında cevherinden ayrıştırılması çok zor olan bir madde olarak bilinmesi il birlikte aynı zamanda rafine edilme işlemi en zor olan ****llerdir. Bunun nedeni olağan üstü bir hızla oksitlenme yapışı ve oluşan oksit tabakasının kararlı oluşudur. Aynı zamanda demirdeki pasın aksine yüzeyden zor sıyrılmasıdır. Günümüzde hurda yığınlarının geri dönüşümü ile endüstride alüminyumun yeri ve önemi çok ayrı oluş sebebi geri dönüşümü, ****lin tekrar eritilmesi halinde tekrar farklı ürünlerin üretiminde kullanılıyor oluşudur. Ve aynı zamanda geri dönüşüm ile elde edilen alüminyum cevherinden ayırma işleminden daha basit ve daha ekonomik oluşudur. Geri dönüşüm ile elde edilen alüminyum özellikle kutu içeceklerin ambalajında kullanılması ve birçok ürünlerde de kullanılması ile birlikte, otomobil parçaları, pencere ve kapılar, cihazlar ile birlikte konteynerler üretiminde tekrar kullanılması mümkündür.
Alüminyum kolay soğuması ile ısıyı emen bir ****l olma sebebi ile soğutma sanayisinde büyük bir yer bulmaktadır. Aynı zamanda bakırdan bile daha ucuz ve daha çok bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü işlenmesinin kolay ve yumuşak olmasının yanı sıra birçok sektörde kullanılan bir ****ldir. 1974 yılından bu güne kadar hedeflerinde ısrarlı bir firma olarak bilinen özen alüminyum ürettiği birçok ürün ile tüketicinin en değer ve en önem verdiği firma olarak bilinmesinin yanı sıra Alüminyum soğutucu profil, mobilya, cam balkon gibi birçok ürün ile il olarak İstanbul Bayrampaşa mevkiin de hizmet vermeye başlamıştır. Verdiği hizmetler doğrultunda her geçen gün başarısına yenisini ekleyen firma, 2008 yılında Çerkezköy civarında büyük bir tesisi ile daha kaliteli ve daha güvenli bir hizmet vermeye başlamıştır. Özel paketleme servisi ve hava yolu, deniz yolu, kara veya demir yolu ile müşterisine hızlı bir şekilde teslim etmektedir. Verdiği diğer hizmetler, üretim adı altındaki hizmetleri;
• Alüminyum eloksal ve Alüminyum ekstrüzyon
• Kalıp hane ve arge ile birlikte Boyahane, laboratuar ve paketleme ve lojistik
Ürünleri ise;
• Standart profil ve LED aydınlatma profilleri
• Branda, tente, Cam ve balkon profilleri
• Doğrama, Kupeste ve Mobilya profilleri
• Özel profiller ve Pnomatik profilleri ile birlikte soğutucu profilleri

Birçok kurum ve kuruluşun tercih ettiği Özen Alüminyum büyük ve takdir edilen marka haline gelme sebebi birçok sektörde kullanılan ürünler ile başarılı bir şekilde sonuçlanma neticesinde her geçen gün başarısına yenisini eklemesi ile birlikte elde ettiği başarı doğrultusunda gelmektedir. Ayrıca yurtdışında ülkemizi tanıtma planlarını hedefleyen firma boru profiller gibi 15,000 den fazla profil çeşidi ile kaliteli bir hizmet anlayışının ve büyük bir başarısı ile hedeflemektedir.
icerikyazdir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla