Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Temmuz 2015, 19:25   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İstanbul Baskılı Tişört



İstanbul Baskılı Tişört

İş elbiseleri, forma baskıları ve tişört baskıları gerçekleştiren firmamız, 1988 yılından buyana edindiği kusursuz tecrübesiyle, müşterilerine modern çalışmalarını sunarak ihtiyaçların memnuniyete odaklı gerçekleşmesini sağlamaktadır. Baskılı Tişört İstanbul isteklerine de çözüm sunan firmamız, deneyimli uzman personeliyle maksimum kalitede %100 pamuk ve çekmeyen kumaş sanforlu ürünleri üretmektedir.

Kullanılan tişörtlerde memnuniyete odaklı çalışmaların sonuç vermesi adına, uzun süreli kullanım özelliğine sahip olan kumaşların üretimini yaparak, istenilen renk ve dokunuşlarla her zevke hitap edip, istenilen imajın ses getirmesine firmamız aracı olmaktadır. Baskılı tişört seçeneklerini zengin bir çatı altında sunan firmamız, Sublime Tişört, Çocuk Tişörtü ve Kaliteli Lacoste Tişört dışında Seçim Tişörtü, Süblime Çocuk Tişörtü ile Penye Tişört, Bowling Tişört, İşçi Tişört seçeneklerini kaliteden ödün vermeyen çizgisiyle sunmaktadır. Baskılı Tişört Gebze ihtiyaçlarını karşılama alternatiflerinde sıfır yaka ve V yaka, zengin renk seçeneklerini her beden ölçüsüne uygun nitelikte hazırlayarak sunulmaktadır. İstikrarlı bir şekilde Türkiye'nin önde gelen tekstil promosyon üreticileri arasında saygın bir yer edinerek, önce kalite ilkesiyle geniş müşteri kesimine firmamız, hizmet vermektedir.

Firmaların ve markaların logosunu ya da ismini tişörtlere uygulayarak firmaların marka bilinirliğini ve değerini artıran kusursuz çalışmalarımız, firma kimliklerinin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Baskılı Tişört Kocaeli hizmetlerini de gerçekleştiren firmamız, güvenli, kaliteli, hızlı ve ticari kaygılardan uzak çalışmalar gerçekleştirmektedir.

Site: www.baskilitisort.info

baskilitisort.info
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla