Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2015, 08:55   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Instagram Takipçi Satın Al



Bu sıralar sosyal medyanın en büyük platformlarından birisi Instagram’dır. Özellikle bu platformda paylaşılan içeriklerin görsel öğeler içermesi insanların bu platformda çok daha fazla vakit geçirmesini sağlamaktadır. Ayrıca büyük bir gelir kapısı da bu sayede kullanıcılara açılmaktadır. Görsel öğeler beraberinde reklamı da getirmektedir. Dolayısı ile instagram takipçi sayısı fazla olanlar birçok firmanın gözdesi olmaktadır.

Günümüzde milyonlarca takipçiye sahip olan sıradan insanlar vardır. Bu insanların yaptıkları paylaşımlar da çok büyük önem taşımaktadır. Örneğin spor yapan bir bayanın yaptığı paylaşımlara eklenen A marka bir tayt, o kişinin takipçilerinin dikkatini çekmektedir ve hemen alışveriş sepetlerine eklenmektedir. Dolayısı ile fotoğrafta paylaşılanlar reklam özelliği taşımaktadır.

Bu durumun farkında olan çeşitli büyük firmalar da yüksek takipçi sayısına erişen insanlara reklamlar vermektedir. Tabi bu reklamların ücretleri de bir televizyon reklamı kadar fazladır. Dolayısı ile takipçi sayısını arttırmak hem maddi hem de manevi olarak oldukça güzel bir özelliktir. Bu konuda size yardımcı olan servisleri de kullanarak takipçi sayınızı hızla arttırabilirsiniz.

Sitemizde instagram takipçi satın alma paketleri vardır. Bu paketlerden yararlanarak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Sizin takipçi sayınız arttıktan sonra zaten sizin paylaşımlarınız dışında da birçok insan sizi merak edip, sizi takip etmeye başlayacaktır. Bu sayede sizde giderek ünlü olacak ve pek çok firmanın aranan ismi olacaksınız.

Site adresi : http://www.instagramtakipcisatinal.gen.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla