Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Temmuz 2015, 19:27   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Ücretsiz Firma Rehberi - Firma Ekle



Bazen aradığımız yerlerin adreslerine ulaşamayız ve bu durum çok can sıkıcı olur. Özellikle firmalara ulaşmak çok zordur. Çünkü firmalar sürekli adres değişikliği yapabilir ve bu durumda firmanın kalıcı adresine ulaşmak oldukça zor olabilir. İşte bu durumlar için tasarlanmış olan sitemiz çok rahat bir şekilde firmaları bulmanıza yardımcı olmaktadır.

Sitemizde ücretsiz firma rehberi vardır. Burada aradığınız firmaya ait ad, anahtar kelime, marka ya da kategori yazabilirsiniz. Bu sayede aradıklarınıza çok rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Örneğin duşa kabin satan bir yer arıyorsunuz fakat şehri bilmiyorsunuz, hemen sitemize giriş yaparak “Duşa kabin” diye aratıp, o şehirde o konuda hizmet veren firmaların adreslerini bulabilirsiniz. Bu sayede saatlerce dışarıda gezmezsiniz.

Ayrıca sitemizde firma ekleyebileceğiniz bir sistemde vardır. Bu sayede size ait olan ya da beğendiğiniz bir firmanın adresini ekleyebilirsiniz. Böylece sizin tavsiye ettiğiniz bu firmayı arayanlarda kolaylıkla buraya ulaşabilir. Çok yönlü çalışma sistemine sahip olan bu firma arama rehberi birçok kişinin işini kolaylaştıracaktır.

Firma rehberi olarak hizmet veren sitemizin en güzel özelliklerinden biriside her şehirde hizmet veriyor olmasıdır. Yani sadece belli başlı büyükşehirler değil, küçük ve kendi olan şehirlerde bile aradığınız firmaları bulmanıza yardımcı olacak bir altyapı vardır. Üstelik verdiğimiz bu hizmet tamamen ücretsizdir. Kısacası tamamen işinizi kolaylaştırmaya dayalıdır.

Site adresi : www.adresbilir.com
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla