Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2015, 03:21   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Sahneizle.Net - Dizi Film Sahneleri İzleme Sitesi



Filmleri izlerken zaman zaman sevdiğimiz sahneleri tekrar izlemek isteriz. Fakat bu sahneleri izlemek için tek tek filmi araştırmak oldukça yorucu ve zahmetli olmaktadır. Dolayısı ile bu sahneleri bulamayız ve hevesimiz kaçar. İşte bu durumlarla karşılaşmamak adına sitemizi tercih edebilir ve istediğiniz filmin en can alıcı sahnesini izleyebilirsiniz.

Sevdiğiniz filme ait önemli bir sahneyi izlemek istediğinizde Sahneizle isimli sitemize girebilirsiniz. Sitemizde birçok farklı kategoriden yüzlerce film ve dizi sahnesi yer almaktadır. Yani sitemiz sadece filmler için değil aynı zamanda diziler içinde hizmet vermektedir. Dolayısı ile aradığınız filmi rahatlıkla izleyebilmeniz sağlanmaktadır. Bu konuda sitemiz oldukça hassas davranmaktadır.

Film sahneleri ile ilgili kategorilerimizi inceleyerek aradığınız sahneye çok daha kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bunun için çeşitli arama opsiyonları da vardır. Bu opsiyonları da kullanarak istediğiniz sahneyi anında bulabilirsiniz. Üstelik bu servisi kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz de gerekmez. Tek yapmanız gereken sitemize giriş yaparak keyifli vakit geçirmektir.

Şu sıralar özellikle Game of Thrones, Paramparça, Vikings, Arrow ve Black Sails gibi dizilere ait oldukça güzel sahneler izlenmektedir. Bunun yanında eski dizi sahneleri de sitemizde yer almaktadır. Dolayısı ile arşivimiz oldukça geniştir. Kısacası sitemize giriş yaptıktan sonra aradığınız sahneyi kesinlikle bulacağınıza emin olabilirsiniz. Bunun yanı sıra her gün de yeni sahnelerde siteye eklenmeye devam etmektedir.

Site adresi : www.sahneizle.net
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla