Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2015, 08:11   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Moda - Güzellik - Kombim - ModaGami.com


Sadece tek bir site üzerinden hem parfümler hakkında bilmediğiniz pek çok bilgiye ulaşmak hem de modayı çok daha yakından takip etmek isterseniz tek yapmanız gereken modagami.com internet sitesini sık sık ziyaret etmek. Sitemiz her biri modanın yakın takipçisi olan uzman editörleri ile modayı çok yakın bir şekilde takip etmenizi sağlarken aynı zamanda stil günlüğü bölümümüz ile de gerek günlük yaşantınızda gerekse de iş yaşantınızda kullanabileceğiniz kombin önerileri ziyaretçilerimizle paylaşılmaktadır.
Sitemizin ilk kategorisini oluşturan moda bölümünde stil önerileri, ayakkabı modelleri için son derece çeşitli seçeneklere sahip olan ve tamamen ayakkabı aşkını gözler önüne seren ayakkabı aşkı bölümü ve aksesuar seçenekleri sunan alanı ile son derece zengin bir içeriğe sahiptir. Lookbook kategorimizde ise farklı seçeneklere ayrılan pek çok giyim önerisi sunulmaktadır. Bunlardan biri de 1 ürün 2 tarz bölümümüzdür.
Bu bölümümüzde tek bir ürün kullanarak 2 farklı görüntü yakalayabileceğiniz pek çok öneri bulunmaktadır. Yine dış görünüm kadar güzelliğine önem veren kişiler için de güzellik kategorimizde çeşitli tüyolar verilmektedir. Cildimi seviyorum alt başlığında cilt bakım önerilerine yer verilirken saç bakımı kategorimizde ise daha ışıltılı ve parlak saçlara sahip olmanız için gerekli bilgiler size aktarılmaktadır. Sitemizde yer alan pek çok bölümde basit uygulamalar ile çok daha etkileyici bir görünüme sahip olmanız sağlanmaktadır.
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla