Konu: Taş Kaplama
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2015, 08:35   #1
b.a.f.
Keyifli~Üye
 
b.a.f. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 15 Ağustos 2012
Mesajlar: 1.872
b.a.f. is on a distinguished road
Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1 Puanlar: 13.412, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Taş Kaplama

Evinizi çok daha şık gösterecek ve içerisinde huzur içinde yaşamanızı sağlayacak dekorasyon tasarımları vardır. Bu tasarımlar arasında özellikle duvar kaplamaları büyük önem taşır. Eskiden duvarları kaplamak için birçok farklı yöntem tercih edilse de hiçbiri taş tuğlaların yerini ne yazık ki almamaktadır.

Düzgün ve köşeli olmak üzere farklı boyutlarda birçok taşın bir araya gelerek oluşturduğu taş bloklarla duvar kaplaması yapmak mümkündür. Zaten özellikle Avrupa’da insanlar evlerinde bu kaplama türünü kullanmaktadır. Taş kaplama ürünlerinin bu kadar çok tercih edilmesindeki bir diğer nedende çok sağlam olmalarının yanı sıra fiyat açısından da çok pahalı olmamasıdır.

Kayrak taşı, parke taşı, rüstik taşı ve büyük vadi taşı gibi birçok farklı taş tipi vardır. Bunların hepsinin kullanım yeri farklılık göstermektedir. Yani evin boyutuna ya da eşyalara göre kullanacağınız dekoratif taş kaplama modeli de farklılık gösterecektir. Eğer sizde şık bir ev oluşturmak istiyorsanız, sitemize giriş yapabilir ve birbirinden güzel bu taş modellerine göz atabilirsiniz.

Site adresi : taskaplama.com.tr
b.a.f. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla