Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2015, 12:13   #1
mozaikpasta
Keyifli~Üye
 
mozaikpasta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Temmuz 2015
Mesajlar: 2
mozaikpasta is on a distinguished road
Puanlar: 40, Seviye: 1
Puanlar: 40, Seviye: 1 Puanlar: 40, Seviye: 1 Puanlar: 40, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 29%
Etkinlik: 29% Etkinlik: 29% Etkinlik: 29%
Standart Mozaik Pasta Göztepe Kadıköy – İstanbul’un En İyi Mozaik Pasta Ustası

Mozaik Pasta Göztepe Kadıköy – İstanbul’un En İyi Mozaik Pasta Ustası

İstanbul’un en iyi mozaik pasta atölyesinden çeşit çeşit Mozaik pasta… Ana çeşitlerimiz; Klasik mozaik pasta, Portakallı mozaik pasta, Türk Kahveli mozaik pasta. İlave çeşitlerimiz; Çilekli, Vişneli, Frambuazlı, Yaban Mersinli, Böğürtlenli, Muzlu, Kestaneli, Antep Fıstıklı, m&m Şekerlemeli, Nutellalı, Tobleronelu, Oreo Cookieli. Tüm mozaik pastalar düğün, nişan, ev partisi, doğum günü, sınıf etkinlikleri, şirket kutlamaları, kurumsal toplantılar gibi özel günlere özel istenen kişi sayısına göre üretiliyor. Gelin geleneksel mozaik pasta lezzetini farklı bir deneyimle tadın…



Hakkımızda – Bi Biz Eksiktik!

Pasta ve pastane piyasası malum olduğu üzere büyük. İstanbul’da hemen her semtte en az 1-2 bazen 3-5 tane pastane var. Yani oyun alanımız kalabalık.

Peki bu kalabalığın içinde nasıl tutunacağız? Annemin dediği gibi: “Nerden çıktı oğlum bu pasta işi. Her köşede zaten bir pastane varken?”

Cevabı basit; bu pasta işi yeni çıkmadı. Yaklaşık 30 yıldır var. Nam-ı diğer “Pasta Ustası” ablam çocukluğumdan beri yapar durur. Ben sadece sordum “Abla, bu mozaik var ya, bunu böyle birden çok yapabilir miyiz? Bir imalathane filan kursak, bu lezzeti dünya âleme duyursak?” Onun gözlerinde bir anda parlayan ışıltı ve benim girişimci ruhum çok iyi anlaştılar. Fazla lafa hacet yok dedik. Hemen denemelere başladık, yeri tuttuk, tedarikçilerle görüştük, daha çok denemeler yaptık, arkadaşlara tattırdık, geri bildirimleri değerlendirdik, saklama koşullarını netleştirdik, logoyu çizdik, ambalajları tasarladık, ölçtük, biçtik, atölyeyi açtık.

Esasında şunu fark ettik: Evet piyasada onlarca çeşit mozaik pastası var ama bizimki gibi özgünü, doğalı, olması gerektiği gibi olanı yok. Yani evet, “Bi biz eksiktik.” Geldik, tam oldu.



Hedefimiz; doğallığına ve lezzetine son derece güvendiğimiz mozaik pastayı herkesin bildiği ve tiryakisi olduğu bir marka yapmak. Piyasada onlarca rakibi olan mozaik pastayı diğerlerinden farklı kılan “ev yapımı” mantığından ayrılmadan yola devam edeceğiz.


Atölyemiz - Pastanız Hangi Ellerde Şekilleniyor?


Atölye Mart 2014’de hayata geçti. Atölyeyi açmadan önceki hazırlık döneminde piyasadaki hemen her çeşit kakao ve çikolatayı denedik. Pastayı yapma yöntemlerini geliştirdik, iyileştirdik. Saklama koşullarını gıda mühendislerinin danışmanlığında netleştirdik. Yüzlerce deneme pastaları yapıp görüşlerine güvendiğimiz, restoran sektöründe kendini kanıtlamış, çikolata uzmanı arkadaşımıza tattırdık. Onların yorumlarıyla MOZAİK pastamızı son haline getirdik. Kendisi doğuştan “Pasta Ustası” olan ablamın evde bizler için yaptığı özel reçetede güncellenen bazı malzemeler oldu. Belçika’dan ithal çikolata, en iyi kalite kakao, doğada serbest dolaşan tavukların yumurtası ve mis gibi tereyağı güncellenen malzemelerin başında geliyor. Ancak 30 sene evvelki o muhteşem “ev yapımı” lezzeti orijinalliğini hala saklıyor.



Artık satışa başlayalım dediğimiz noktada kafe ve restoranlara tanıtım yapmaya başladık. Lezzetimize güvenen kafe ve restoranlara pasta tedariği yapmaya başladık. Bunların arasında kendi mozaiğini yapmayı bırakıp bizden tedarik etmeyi tercih edenler dahi oldu. MOZAİK pasta lezzeti yavaş yavaş yayılmaya başlayınca bazı bloglardan övgü dolu yorumlar almak kaçınılmaz oldu. Bu gelişmelerden sonra kendimizi perakendenin içinde bulduk. Şimdi küçük ama şirin atölyemizde müşterilerimize en güzel mozaik pasta sipariş yapıyoruz.


İLETİŞİM BİLGİLERİ



Adres: Bağdat Cad. Yeşilbahar Sok. No: 59/A Şans Apt. Göztepe/ Kadıköy

Tel: 0216 356 00 06

[email protected]

Daha ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret ediniz www.mozaikpasta.com.tr




mozaikpasta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla